Szokott valaki enni tejfölös kenyeret?
Figyelt kérdés
Én szoktam,pirospaprikával meg is szórom,de egy barátom különcnek néz emiatt,szerinte ez az én hülyeségem,mert a tejföl főzéshez való,nem kenyérre. Különc vagyok?2013. márc. 15. 22:30
21/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem, majdnem minden nap eszek!
Ismertem egy srácot aki kakóval szórta meg... na az már bizarrr
22/25 anonim válasza:
Nem vagy különc! Én hagymával szoktam enni, és nagyon finom! Sőt még szerintem egészséges is a tejföl, mert tejtermék!
23/25 anonim válasza:
Legjobb!!! A tejföl amúgy kiba**ott egészséges. Ezerszer egészségesebb mint például a tej, ami tele van bacikkal és tartósítószerrel!!! Tejföl mindennapra, mindenhez, mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24/25 anonim válasza:
Remélem utolsó csak viccelsz...
25/25 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsohoz, ha a kozoktatas utan ilyen "tudas" van, akkot nem josolok nagy jovot az orszagnak... De remelem csak vicc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!