Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szokott valaki enni tejfölös...

Szokott valaki enni tejfölös kenyeret?

Figyelt kérdés
Én szoktam,pirospaprikával meg is szórom,de egy barátom különcnek néz emiatt,szerinte ez az én hülyeségem,mert a tejföl főzéshez való,nem kenyérre. Különc vagyok?
2013. márc. 15. 22:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem, majdnem minden nap eszek!

Ismertem egy srácot aki kakóval szórta meg... na az már bizarrr

2013. márc. 16. 10:14
 22/25 anonim válasza:
Nem vagy különc! Én hagymával szoktam enni, és nagyon finom! Sőt még szerintem egészséges is a tejföl, mert tejtermék!
2013. márc. 17. 11:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Legjobb!!! A tejföl amúgy kiba**ott egészséges. Ezerszer egészségesebb mint például a tej, ami tele van bacikkal és tartósítószerrel!!! Tejföl mindennapra, mindenhez, mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 20. 12:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Remélem utolsó csak viccelsz...
2013. márc. 20. 13:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsohoz, ha a kozoktatas utan ilyen "tudas" van, akkot nem josolok nagy jovot az orszagnak... De remelem csak vicc volt.
2013. márc. 20. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!