Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen színű a marcipán?

Milyen színű a marcipán?

Figyelt kérdés
Csak úgy natúr, mikor még nem csinálnak vele semmit.
2009. szept. 15. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Krémfehér, mondhatni vajszínű, mint a mandula belseje.
2009. szept. 15. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
3%

A marcipán zöld, mandulával drapp:

[link]

2009. szept. 15. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező azt kérdezte, milyen, amikor még nem csinálnak vele semmit. Az igazi marcipán csak mandulából, és cukorból készül, nem zöld mandulaaromával. Nincs olyan, hogy egy marcipán zöld, csak akkor, ha már szinezték, akár aromával is. (a mandulaaroma színe zöld)
2009. szept. 15. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Ja, első voltam
2009. szept. 15. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem látom a kérdésben, hogy pont arra lenne kíváncsi, amire te gondolsz. A boltban kapható natúr marcipán is zöld. Amúgy a mandula adja meg a színét. További sok sikert a lepontozásokhoz.
2009. szept. 17. 01:54
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
A boltban kapható natúr marcipán mióta zöld? Én olyat még nem láttam, csak, ha már szinezve volt!
2009. szept. 17. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A marcipánnak eredetileg fehér színe van olyan színe van mint a mandulának. Jól mondják! A színeket ételfestékkel adják nekik, ettől lesz olyan erős színűk.
2009. okt. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!