Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen krémet javasoltok...

Milyen krémet javasoltok tolteléknek hogy ne legyen a végeredmény egy méz édes torta?

Figyelt kérdés
Pillecukorbol készitettem fondantot szeretnék egy autos tortát. Ugy olvastam hogy a fondant alá nem mindegy hogy milyen krém kerul.

2013. márc. 5. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sokszor csinálok fondant vagy marcipán bevonatos tortákat. Bármilyen krémet tehetsz bele, a lényeg, hogy amikor kész, kidermeszted és azután bevonod nagyon vékonyan pillekönnyű habosra kikevert vajas-porcukros réteggel. Fontos, hogy előtte kidermeszd (legalább 2 órát hűtőben pihentesd), különben nem tudod átvonni rendesen a vajjal. kb 10 dkg teavaj és 4-5 ek porcukor kell egy egész tortához)

Ezzel a módszerrel akármilyen főzött, tejes, tejszínes stb krémmel töltheted a tortádat, nem fogja bántani a fondant bevonatot, mert a vaj záróréteget képez.

2013. márc. 5. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom a válaszodat.Ez az elso igy aggodom foleg hogy a kisfiamnak készul
2013. márc. 6. 07:04

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!