A csirke hízlal? Ha igen, miért, ha nem miért?
Figyelt kérdés
Ezt jól megfogalmaztam, szóval arról van szó, h néha csirkéből betudok zabálni egy csomót, aztán meg lelkiismeret furdalásom van, h biztos híztam v 5 kg! Szal a csirke hízlal v sem? És ha igen/nem akkor mik azok a dolgok benne amik igen/nem?2009. szept. 11. 20:23
1/3 anonim válasza:
A csirkehusnak viszonylag kevés a kalóriatartalma a más húsféleségekhez képest. De minden élemiszer hizlal, ha sokat eszel belöle, csak nem mindegyik egyformán. A csirke kevésbé, a leghizlalóbb része a böre - akár sütve is, a legkevésbé a mellehúsa. Ha csirkét eszel SOK salátával, akkor nem teszel rosszat, ha magában eszed, az viszont nem egészséges - csak fehérjét nem jó enni, kellenek a zöldségfélék is hozzá.
2/3 Merovingii válasza:
A mellehúsa és a combja , az nem hízlal.
De csatlakozok az előttem szólóhoz , kell mellé saláta is !
3/3 saucony válasza:
Gondolom ennyi idő után már nem aktuális a válasz.. de csirke egyik része sem hizlal ez egy nagy baromság hogy hizlal némelyik része.
A bőrét ha akarod ki hagyhatod. És ne a kalóriát számold hanem a szénhidrátot bár gondolom azóta már szépen lefogytál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!