Porcukormókus kérdése:
A mascarpone-t le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 13:41
1/7 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de biztos egy kis ideig eláll, kérdés az állaga nem e változik meg kiengedéskor..
2/7 A kérdező kommentje:
Hat ez az, erre lennek en is kivancsi! :)
2013. febr. 19. 13:48
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan lefagyaszthatod. Semmi baja nem lesz. Az állaga is jó marad, csak rendesen ki kell engedni mielőtt dolgozni kezdesz vele.
5/7 anonim válasza:
Nekem az állaga folyós lett. Bár a mikró olvasztóprogramjával engedtettem fel. Lehet, ha hűtőben, akkor jó marad az állaga.?
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a mikro miatt. Én csak simán a hűtőbe letettem, majd szobahőmérsékleten engedtem ki.
7/7 anonim válasza:
szakácsként étteremben dolgozok. A főnök 2x fagyasztatta le velem a mascarpone-t és felengedés után mindkétszer pocsék volt. szobakőmérsékleten olvadt ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!