Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a legfinomabb csoki?

Melyik a legfinomabb csoki?

Figyelt kérdés
Bármilyen fajta? Főleg a Lidl által forgalmazottak közül írjatok ha lehet.
2009. szept. 8. 14:25
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
A legfinomabb, amit én kóstoltam, az a Lindt csoki. Svájci csoki, nagyon finom. Bár ezt nem lehet a Lidl-ben kapni. Ott olyat vettem, ami ilyen mandulás, kukoricapelyhes, vagy milyen. :) Nem tábla, hanem rudakból áll. Az is jó volt. Egy másik epres töltött nekem túl édes volt.
2009. szept. 8. 14:53
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Bellarome a neve azt hiszem, és ebből a egész mandulás szerintem isteni!

Amúgy szeretem a lyukas csokoládét, a töltött csokoládét, a tejcsokoládét, az étcsokoládét :-)) minden csokit!!

2009. szept. 8. 14:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom lehet e mindegyiket nálatok kapni, de nekem ezek a kedvenceim: Milka, epres milka, piros mogyorós. :) Kiskoromban a macskanyelvet nagyon szerettem, de már elfelejtettem milyen.:( Mondjuk szerintem ha már csokiról-kakaóról van szó, akkor a házi a legfinomabb! :) Veszel ét csokit és a gázon tejjel elkeverve "főzöd", vagy 70%-os kakaóport. :P
2009. szept. 8. 15:00
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A lindt tényleg nagyon finom,én Bécsből kaptam,nálunk nem igazán lehet beszerezni.Nekem a milka túl tömény ,bár a noisette belőle nagyon ízlik.A bociból az aeros:)de a fehér csoki is finom
2009. szept. 8. 15:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Milka duplakaramellás, nagyon fini, bár lehet nincs a Lidlbe:S
2009. szept. 8. 15:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A svéd csokival egy csoki sem veszi el a küzdelmet:D

Amúgy a Schogotten bármelyik fajtája:D

2009. szept. 8. 15:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

csoki?bármilyen:D

imádom a milka noisette-t,milka fehér csokit,a sima alpesi tejes milkát,a boci aerot,a tibi étcsokit,a shogetten citromos csokit.

És még sorolhatnám,csak félek belefáradna a szemetek mire elolvasnátok:D

2009. szept. 8. 15:24
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Svàjcban élek,a Lindt tényleg finom,és az egyik legnagyobb màrkàja Svàjcnak.Én viszont a magyar Vadàsz csokiért vagyok oda,meg a bohoc csoki,szamba,kapuciner...

Ja és nem csoki de csokis:Turo rudi.Imàdom

2009. szept. 8. 15:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Lidlből csoki, amit szeretek, a lindt. Ami nemcsoki, de szeretem még onnan, az az általuk forgalmazott marcipánkenyér, de meg nem mondom a márkáját. Amúgy kedvenc csoki a mentolos Ritter.
2009. szept. 8. 15:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Lindt egész mogyorós, vagy a fehércsokis-mandulás.
2009. szept. 8. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!