Csak krumpli van itthon, meg vaj és ketchup, és 2 tojás. Mit lehet ebből kihozni enni?
OLAJ nincs-sütni nem tudok, se hagyma, se semmi más!
a fentiekből mit hogyan készítsek el kajának?
amit a sütőbe tettem, annak a felét leöntöttem felvert tojással, a másik felére csak vajat kentem még bent sül
de csináltam olyat is, hogy megpirítottam vajjal és tükörtojás lett a másik tojásból
köszi mindenkinek :)
Látom már kész van de sajna csak most olvastam. Van olyan hogy spanyol omlett. Náluk így eszik alapból ami a következő alap receptje.
Krumplit kis kockákra vágni kisebbre mint a kockacukor és megfőzni puhára. Tojásokat felverni és mehet bele a krumplikocka. Ezt egyben lassú tűzön mint egy lepényt megsütjük. Egybe fog maradni de kis rutin kell hozzá. Félúton fordítjuk a másik oldalára.
Előnye hogy bármit bele lehet még tenni ami van. Pirított hagymát, paprikákat kockázva, ki miket szeret.
Hidegen is fini. :)
hát ilyet fogok csinálni, ha tudok majd még mit beletenni (paprika, meg stb)
köszcsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!