Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bolti tej vagy termelői?

Bolti tej vagy termelői?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

A bolti "sterilebb", viszont a termelői "gazdagabb". Szerintetek melyik a jobb? Gyereketeknek melyiket adnátok?

2009. szept. 7. 20:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2009. szept. 8. 07:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Házi tej forever!!! :)
2009. szept. 8. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:

21:16

"bocs" de én még így is sokkal olcsóbbért veszem a termelőit mint te a boltit "bocs" szal ezt beszoptad...

2009. szept. 8. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nem a tej ára volt a kérdés.

A gyermekeimet 10 hónapig szoptattam, nem itták utána a tápszert, eszembe se jutott bolti tejet adni nekik. Házhoz megyek a tehéntejért. Vannak városok, Tököl, Szigetszentmiklós, ahol házhoz is viszik.

Mindig fel kell forralni a tejet a gyerekeknek, az a biztos. Régen nem forralták, ma ajánlják az orvosok hogy forraljuk fel.

Ez a kérdés hasonló ahhoz, amikor megkérdezik mivel etetem az egyéves fiam és kiakadnak, hogy libazsíros kenyérrel. A véleményem, hogy azt legalább tudom mi, nem úgy mint az a sok szalámi.

2009. szept. 8. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi jobban szeretjük a bolti tejet, a lányunk is jobban kedveli mint a házit.
2009. szept. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!