Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » TESCO-s tej problémák, mit...

TESCO-s tej problémák, mit csináljak?

Figyelt kérdés

a helyzet a következő: vettünk a tescoban tartóstejet, 165Ft volt db-ja, 10 forinttal volt olcsóbb, mint amit eddig vettünk, de most ez a pár 10ft i nagyon sokat számít... szóval vettünk 3 dobozzal. Sütöttem, amibe kellett tej, megkóstoltam, már akkor fura utóíze volt... de nem romlott, azt határozottan éreztem.

Lényeg, hogy melegítettem belőle meg, és hát a gyomrom felfordult, ahogy kinézett... a közepén összeállt, a víz, vagy nem tudom mi, kicsapódott.. hát valami gusztustalanul nézett ki... és elnézést a megfogalmazásért, de olyan volt az összeállt rész, mint a g*ci...

Szerintetek érdemes visszavinnem? Vagy mit csinálhatnék? ezt nem akarom szó nélkül hagyni...

2013. febr. 15. 13:18
1 2
 11/11 afonyaszirup válasza:
Én is jártam már így kb 3 litert dobtam ki, mert azt hittem, minden dobozos tej bontatlanul hűtés nélkül is eláll, nem tettem hidegre, de rá is volt írva a dobozra, hogy hűtve tárolja, azóta mindig megnézem mi van ráírva.
2013. febr. 21. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!