Ki mivel tölti meg a hűtőjét?
Összeköltöztünk a barátommal, de szánalmas a hűtőnk, általában csak egy margarin van benne. Mivel kell feltölteni a hűtőt? A kamra és a fagyasztó teli.
Margarin
Tej
Sajt
Most ennyi van de baromi üres! És a sajtot el is használom ma :S
Ötlet?
Elgondolkoztál mások mit vesznek a hűtőjükbe???
Gondolom olyat, amit megesznek!
Szerintem te is olyat vegyél. :)
Nálam most a következők vannak benne: margarin, zsír, füstölt szalonna, szeletelt főtt füstölt tarja, almalekvár, körtelekvár (mindkettő megbontva), házi vegeta, tej, sajt, csalamádé, töltött káposzta.
Ami még elő szokott fordulni: tejföl, joghurt, kefir, tejszín, tojás, májas. Na meg különböző főtt étel/saláta. Viszont ezek sosem egyszerre. Egyrészt nincs is pénzem megtölteni, másrészt meg rájöttem, hogy felesleges egymagamra, mert a fele csak kidobásra kerülne. Meg inkább leugrok pár naponta a boltba, de amit veszek, biztosan fogyjon el. Otthon annyiszor láttam, hogy anya bevásárol olyan dolgokból amiket csak apa szeret, mert éppen azt kívánja apum, egyszer eszik belőle, utána nem kell neki, anya meg dobhatja ki. Na, én ilyet nem csinálok.
nálunk mosz ezek vannak a hűtőbe
felbontott narancslekvár és meggylekvár
sütőmargarin,vaj, rama margarin
4doboz medve sajt
élesztő
tojás kb 30db
2cs sajt, 1cs szalámi 1cs sonka
2cs kávétejszín
ketchup, mustár, majonéz, gulyáskrém
tej, joghurt, kefír
főtt étel-zöldbableves, tojásleves, főtt rizs és főtt krumpl-ehhez holnap frissen csinálok halat rántva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!