Melyik a kedvenc teád?
Figyelt kérdés
Mi a márkája? Milyen ízű? Mennyibe kerül? Hol lehet beszerezni?2009. szept. 5. 19:03
12/22 anonim válasza:
Teekanne "Green Tea with Echinacea". Négyszázvalahány forint, a Kálvin téri Szépségpalotában lehet kapni, de nem mindig. Semmi mesterséges anyag nincs benne. Fűszerekkel van ízesítve, talán a szegfűszeg érződik rajta a legjobban.
13/22 anonim válasza:
Pickwick síma narancsos, amit sajnos nem árulnak külön... :(:(:( A másik kedvencem a Lipton Yellow Label. A gyümölcsösöket nem szeretem (kivéve ezt a narancsosat).
14/22 anonim válasza:
pickwick erdei gyümölcsös és a borsmenta(gyógynövényboltban lehet kapni) Az árukat nem tudom:(
14/L
15/22 anonim válasza:
Csak semmi filteres borzalom, kimérten kapható zöld tea levelek, friss importból. Japán minőség magyar ár.
16/22 anonim válasza:
Pickwick sárgadinnyés, sajnos csak a variációk csomagban kapható.
17/22 anonim válasza:
A Mandala teaházban nagyon sok jó tea van. Menjetek el egyszer egy iazi teaházba, ahol szálas teák közül választhattok!
Otthon:Twinings Earl Grey tea, fémdobozos.
Rooibos minden formában.
A Pickwick Reggeli teája, sárga dobozos, filteres, sok citrommal és cukorral nagyon jó reggeli ital. A Lipton Yellow Tea egy filter egy csészébe, erősen nagyon jó.
Hársvirágot, bodzát szedünk, azt is szeretjük.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én a Milfordot, a Tekannet és a Gárdonyi teaházas teákat szeretem a legjobban. Igaz a Milford már nagyon drága :S
Az íze pedig szinte mindegy, ha meglátok valami újat, megkóstolom!
2009. szept. 6. 09:41
19/22 anonim válasza:
Milford almás-fahéjas viszi a pálmát.De szeretek mindenféle teát.De az a csúcs.
20/22 anonim válasza:
Igazi málnadarabos teafű amit kimérve lehet kapni az auchanban. legjobb. sohatöbbé filterestea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!