A kindercsoki csak nekem csípi a torkom?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 20:06
1/9 anonim válasza:
Inkább kaparja, nem?Nekem igen, mert túl édes.
2/9 anonim válasza:
Ha sokat eszek belőle akkor nekem is.
4/9 anonim válasza:
Nekem se nem csípi, se nem kaparja! :) :D
6/9 anonim válasza:
tudom hogy a magyarok szeretnek csípősen étkezni de azért a csokira nem kell erős paprikát tenni
7/9 anonim válasza:
Nem csíp, inkább kapar, én is így vagyok ezzel. Első helyen a vanillint gyanúsítom, csak utána jön a brutálisan sok cukor. Le is álltam vele, egyre ehetetlenebbé vált az évek folyamán.
8/9 anonim válasza:
Bár szorosan nem tartozik ide, de azthiszem a LINDTnek van olyan étcsokija, hogy tesznek bele kis chillipaprikát. Hát az valami mesefinom!!
9/9 anonim válasza:
Elég sok csokigyártó csinál chilis csokit, nem csak a Lindt, de ez tényleg nem tartozik ide. A kinder azért csipős, mert rohadt sok benne a cukor. Úgy, mint a Milka, a legtöbb ehetetlen, nincs is benne csokoládé, csak növényi zsír, meg az a rengeteg cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!