Melyik a kedvenc Milka csokitok?
Figyelt kérdés
Nekem: TUC kekszes, meggykrémes
és régebben a limitált szériás chilis
2013. jan. 28. 15:58
12/12 anonim válasza:
Régen az epres volt a kedvencem, de akkora mennyiséget felfaltam belőle, hogy már egyszerűen ha ránézek a csomagolására attól is rosszul vagyok.
A legnagyobb kedvencem a marcipános, második kedvenc pedig a "nagy" joghurtos. Egyszer kóstoltam limitált vaníliapudingosat, az is finom volt, de lehet, hogy csak azért ízlett, mert nagyon csokira vágytam. Ha nincs más és nagyon csokit akarok, akkor mogyorósat vagy mogyorós-mazsolásat veszek, bár ezek nem tartoznak a kedvenceim közé.
Ezen kívül a többit nem igazán szeretem, a legjobban a karamellásakat gyűlölöm (bár azt minden csokifajtánál, alapból nem szeretem a karamellt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!