A CANDEREL édesítőszer jó?
Az, hogy nagyon rákkeltő lenne, az nem bizonyított, különben nem engednék forgalmazni, illetve nem venné meg senki.
5 szem viszont nagyon sok. Nem szabad túlzásba vinni.
Olyan édesen meg sem bírnám inni.
A "nagyon rákkeltő" dolgokkal nem birkózik meg a szervezet. Direkt utánanéztem mielőtt beírtam, és az aszpartam rákkeltő hatását nem bizonyítottnak tartják a szakemberek.
Mi az hogy bármely diatetikus? Milyen alapon nyilatkozol te mások nevében? Talán mindet megkérdezted?
Hadd tájékoztassalak titeket, hogy az aszpartám nem arról híres, hogy rákkeltő lenne! Édesítő ereje 180-szor nagyobb, mint a cukoré. Az aszpartám fenalaninra, aszparaginsavra és metanolra bomlik a szervezetedben. És tudniillik, hogy a fenilalanin az esszenciális aminosav, ami annyit mond, hogy a szervezetednek szüksége van rá, de nem tudja saját maga előállítani, a környezetedből kell felvenned a táplálékkal együtt. Az aszpartám nem mérgező, hisz természetes aminosavakból van előállítva. A metanol pedig csak jó nagy mennyiségben ártalmas, ami 20 liter light kólában sincs benne.
Szal nemke'félni!
Csak szolok hogy 2023 juliusaban a WHO rakkeltonek jegyezte be az aszpartamot...." Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség (IARC) az aszpartámot az „emberre nézve potenciálisan rákkeltő anyagként” kell feltüntetni."
Ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!