Kolbászt szeretnék besütni?! Valami jó recept, ötlet mit hogyan, mennyi ideig süssem? 20m-röl van szó a fagyóba nem férbe s ezért szeretném borkánba rakni, hogy még egy darabig tartson ki.
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 16:47
1/4 anonim 



válasza:





Kisebb, kb. 2525 cm-es darabokban tedd bele felolvasztott zsírba, amíg a zsír nem meleg, önts hozzá kevés vizet és amikor a vizet már "elfőtte", még süsd egy kicsit tovább, hogy sült, piros legyen rajta bél-
2/4 anonim 



válasza:





1. vagyok, bocsi javítok: 20-25 cm-es darabokra
3/4 A kérdező kommentje:
értem,de kb mennyi zsír kell hozza?arra gondoltam ,hogy sütve darabokba tenném a borkánba de arra zsírt amibe sült vagy forró olajat kell tölteni rá?
2013. jan. 27. 17:08
4/4 anonim 



válasza:





Annyi zsírban süsd, hogy majd el tudja lepni. saját magából is sül ki zsír. ne keverd olajjal a világért sem. amikor majd enni akarjátok, akkor a takaró zsírból vegyél ki és melegítsd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!