Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik olyan energiaital ami...

Létezik olyan energiaital ami "hatástalan"?

Figyelt kérdés
Fura a kérdés, ált. fáj a fejem az energiaitaltol, plusz ugye alapbol káros, az ízét viszont szeretem. Létezik olyan, ami teljesen ártalmatlan? Ha nincs, miért nem csinálnak? Szerintem nagyon sok szív és érrndszeri beteg venné, mert jó íze van.
2013. jan. 24. 21:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A koffeintől fájhat a fejed. Próbáld ki a tutti frutti ízesítésű üditőket.
2013. jan. 24. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Ami koffein mentes és taurin mentes az az.

Pl: van a Hell ami Mate teával készült.

[link]

2013. jan. 24. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a zöld Watt is az. Régen szinte függő voltam, napi három dobozzal simán megittam, sőt, reggel ha nem tudtam valamiért inni, tiszta idegbajos voltam egész nap, aztán egyszer rosszul lettem tőle, azóta nem iszom, csak héba hóba, havonta, kéthavonta egy zöld wattot, vagy valamelyik olyat amibe nincs koffein.
2013. jan. 24. 22:12
 4/15 anonim ***** válasza:

Azokban is van koffein. Csak a mate alapból tartalmazza, nem kell már külön adagolni hozzá mesterségeset:

[link]

2013. jan. 24. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:

És mi van akkor azokkal az energia italokkal amikre rá van írva, hogy koffein mentes vagy/és taurin mentes?

Mert a chips adó óta minden terméknél megváltozott az íz, az összetevők aránya/mértéke.

2013. jan. 24. 22:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Azt tudod csinálni, hogy kísérletezel, többféle tutti-frutti, vegyesgyümölcs ízű üdítőitalt kipróbálsz. (Nem energiaitalokat.) Előbb-utóbb csak megtalálod azt, ami hasonlít az energiaital (eléggé) szintetikus ízéhez. Aztán az úgy könnyebb.

Ha mindenképp koffein kell, de nem sok, inkább csinálj magadnak fekete teát: az is elég hatásos, de lehet gyengébbre is csinálni, és akkor nem ugrik ki a szíved, nem sajog a fejed tőle.

2013. jan. 24. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:

[link]

Pont ma néztem utána a koffeinnek, nézz rá a koffeinmentes kávéra, hogy mennyire koffeinmentes. :D

Ennek is utánakerestem és összevissza írnak róla.

Van, ahol mateinnek írják az anyagot, vagyis egy koffeinhez hasonló anyagnak, van, ahol koffeinszármazéknak és van, ahol koffeintartalmúnak.

Mindenesetre, aki érzékeny a koffeinre, jobb, ha kipróbáláskor nem vedeli.

2013. jan. 24. 22:49
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tanácsokat!:))
2013. jan. 24. 22:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Írsz egy két tutti frutti ízű üdítőital nevet?

Mert olyan nincs!

Sokan keresnek ilyen italt, de itthon ilyet nem lehet kapni.

2013. jan. 24. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Dehonnem.. én már ittam (mindex xart kipróbálok...) ha eszembe jut, idevésem...
2013. jan. 24. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!