Milyen színű poharat adnak ezen a héten a McDonaldsban?
2009. aug. 31. 17:15
1/11 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a McMenü plusz?
2009. aug. 31. 17:19
2/11 anonim válasza:
OFF/
te vmi mcdonaldsos bérkérdező vagy?
annyi mcdonaldson kérdés volt már.
nem hiszem el, hogy valaki ide jár kérdezni, ahelyett, hogy bemenne.
/OFF
3/11 anonim válasza:
Ha jól tudom most zöld poharat adnak. A múlt héten kék volt, jövő héten rózsaszín, aztán lila, 27től pedig a maradékokat osztják ki.
A McMenü Plusz 1270.
4/11 anonim válasza:
Valamelyik nagy áruházban (Tesco vagy Cora) láttam, hogy árulnak ilyen poharat.
6/11 anonim válasza:
Nem, nem vagyok Mekis dolgozó, csak tájékozódtam.
7/11 A kérdező kommentje:
Kössz a választ.
Nem vagyok bérkérdező, ez az első mekis kérdésem, barátnőmmel akkor szeretnénk menni enni amikor "megfelelő" színű poharat adnak. Nem fogunk azért bemenni, hogy megkérdezzük milyen színű pohár van épp..
Szívesen kérdeznék bérért is, ha lehetne :D
2009. aug. 31. 21:11
8/11 anonim válasza:
Bocsi tegnap már hétfő volt, így most a pink a soros. Ne haragudj, elnéztem a napokat. Bocsiii! 2. voltam
9/11 anonim válasza:
Én ma voltam, és lilát kaptam. Most akkor hogy van a sorrend?! Én szürkét szeretnék, ha valaki tudja, mikor lesz, írja meg, légyszí! :)
10/11 anonim válasza:
A héten rózsaszín, aztán lila, szürke és sárga. Ez a sorrend. Nem tudom te hogy kaphattál lilát, nálunk rózsaszínt adnak.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!