A Dr. Pepper hazánkban nem ugyanaz mint külföldön?
Figyelt kérdés
Valamiért úgy érzem, hogy a Mo.-on kapható Dr. Pepper íze nem egészen olyan mint a külföldi. Lehetséges ez? Amit Ausztriában vettem annak megvolt a mandulás aromája, amit itthon az pedig olyan szódás kissé édes de semmi jellegzetes ízt nem tudok kivenni belőle pedig nem járt le. Viccesnek tűnhet de ha az üvegbe szagolok akkor a szódás vagy boros-kóla halvány illata üt vissza belőle és az izében is. Folyamatosan vettem mostanában és egyiknél sem jött elő az íz amit vártam, külföldről hozattam egyet ott egyértelműen érezhető a mandula. Ide csak a selejt érkezik?2013. jan. 20. 17:59
1/9 A kérdező kommentje:
Idő közben arra is gondoltam, hogy éppen kifoghattam egy rosszul kezelt áru sorozatot? Mert az első 2 üveg amit itthon vettem az jó volt, a következők már rosszak.
2013. jan. 20. 18:07
2/9 anonim válasza:
Amit most a Tescoban meg a Sparban lehet kapni, azokat Csehországban gyártják.
Igen, van ízbeni eltérés, különbség.
Nekem illatra meg ízre is megvan a mandulás-marcipános íz világ.
De szerintem ez nem olyan édes mint az igazi Dr.Pepperek.
3/9 A kérdező kommentje:
rendben, akkor valószínűleg kifogtam pár selejtet, legközelebb újra megpróbálom - mert amiket most itthon tárolok 2 üveg, mindegyiknek furcsa- kellemetlen szaga és íze van
2013. jan. 20. 19:06
4/9 anonim válasza:
Én a Lehel csarnokban vettem Dr. Peppert, ha jól látom a flakonon, akkor ezt Németországban gyártották (már ha nem más állt a pluszban ráragasztott fehér matricán, amiről már lekopott a felirat). Annyit hallottam már itt róla, hogy gondoltam kipróbálom. Nem tudom, milyen a külföldön kapható íze, nekem minden esetre nagyon nem jön be. Azért aki szereti, az nézze meg ott, ha nem Csehországban gyártottat akar, mert ez szerintem nem onnan jött.
5/9 anonim válasza:
Az itteniek tényleg undorító ízűek. Ha eredetit akarsz, akkor rendelj a British Shop-ból.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnézem a BS-t - de időnként járok külföldre is, ott is megnézem újra
2013. jan. 21. 06:56
8/9 A kérdező kommentje:
Időközben teszteltem, egy ausztriai és egy itthon kapható verziót. Iszonyatos az eltérés, a Mo-n kapható büdös, hasonlóan mint az olcsó kólák amire American Cola vagy egyebeket írnak. A külföldi erősen mandulás illatú. Szóval van különbség, nem is csoda, hogy aki itthon veszi a Sparban pl. az azt mondja, hogy rossz. Kegyetlenül rossz!
2013. jan. 27. 11:39
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem büdös és nem is kegyetlenül rossz.
Az ilyen noname colák, meg üdítőitalok nah azok rosszak, azokból kiérezni a műanyagot, a festéket, stb-t.
Ez a Dr. Pepper ahoz képest nagyon is jó, van egy kicsi mandulás-marcipános illata ennek is. Nem olyan erős meg nem olyan édes, de azért jó, ennyi pénzért. :)
Szoktam venni itthon is olyan Dr Peppert amire rá van írva, hogy készült Anglia, Amerika, stb. Tehát külföldről hozták be és igen, érezhető a különbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!