Gyümölcsaszaló gépet érdemes venni?
Aszalt gyümölcsöt szeretnék készíteni. Az aszaló géppel kapcsolatos kérdéseim lennének.
Mennyi áramot fogyaszt és milyet érdemes megvenni? Célnak megfelel az olcsóbb is vagy érdemesebb drágábbat megvenni?
Csak simán darabolva bele kell helyezni a gyümölcsöt bekapcsolni és kész?
Illetve gyümölcsön kívül még mit lehet benne készíteni?
Ez a kérdés engem is érdekelne , mert nagyon egészséges az aszalt gyümölcs és felháborodva kellett látnom, hogy a multiknál chilei sárgabarackot árulnak, mikor a magyar barack a legjobb a világon!
Egyik ismerősömnek van, ő dícséri a gépét és szorgalmasan aszal vele. Szerintem én is beállok a csináld magad mozgalomba.
én is nagyon szerettem volna, de a párom megnézte és azt mondta, hogy annyira sokat fogyaszt, hogy annyiért akár meg is vehetem azt a pár zacsi aszalt gyümölcsöt, amit szeretnék megenni.
egyébként sütőben is lehet aszalni, még nem próbáltam
Csak akkor érdemes, ha sokat használod.
A feldarabolt gyümölcsöt a tálcákra kell rakni. Időnként a tálcákat meg kell cserélni, mert nem egyformán aszal. Sőt, a szélén jobban aszalódik, mint a közepén. Eleinte ezt nem figyeltem és a szélén levő gyümölcsök megégtek.
Egy-egy aszalás kb. 4-5 órát vesz igénybe.
Mostanában nagyon ritkán használom.
Köszönöm a segítséget.
Mondjuk ha magamnak csinálom legalább viszonylag tudom mit eszek meg.
Tényleg ennyire sokat fogyaszt ez a gép? Mondjuk mint egy TV?
Milyen fajtát érdemes megvenni belőle?
Ha 4 óra alatt aszal akkor pont 1KWh a fogyasztása ez kb 50 Ft.
Én többet akkor se fogok chilei barackot enni ha drágábban aszalok mint a bolti ! Egyébként nem lesz drágább ha a fentiekkel számolunk. Gyümölcs meg van!
És ugyanolyan ízletes lesz mint a bolti?
Illetve milyen gépet érdemes megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!