Ilyenkor tudok valahol epret venni?
Figyelt kérdés
A páromat szeretném meglepni, de még soha nem vettem ilyenkor epret.2013. jan. 16. 16:59
3/7 anonim válasza:
Ma vettem a vásárcsarnokban, 880 Ft-ért kilóját. Még nem kóstoltam, de nem hiszem hogy túl jó lenne. Eper turmixot csinálok belőle.
4/7 anonim válasza:
Egyszer egy kamionos ismerőstől kaptam így télidőben, gyönyörű volt, kínálta magát, de íze az semmi. Francia fólia alatt nevelkedett szegény.
Egész biztosan kapsz ilyet a zöldségeseknél, kérdés, hogy az öröm után (mert gyönyörű), mekkora lesz a kedvesed csalódása, mivel íze az semmi!
5/7 anonim válasza:
Van olyan eper, ami egész évben terem - persze sokkal kevesebbet, mint az, ami nyáron terem, meg az íze sem olyan finom, de van. Bátyáméknak van a kertjükben, pár hete mikor náluk voltunk, volt is rajta pár érett szem.
Fólia alatt is lehet termeszteni.
Persze ne a nyári ízélményt várd.
6/7 anonim válasza:
Én is szoktam látni zöldségesnél kirakva, helytől függően 800 és 1200 Ft között van kilója.
7/7 anonim válasza:
Igen, lehet kapni zöldségesnél.
De ne számíts arra, hogy a nyáron érett, megszokott íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!