Mi a kedvenc kajátok?
Figyelt kérdés
Érdekelne :)2009. aug. 29. 09:02
1/5 anonim válasza:
töltött paprika, lecsó, és minden amiben sok paradicsom van!!
2/5 anonim válasza:
nekem mindig az, amit éppen eszem:D imádom a rántott sajtot sültkrumplival, áfonyaszósszal, az aranygaluskát, a kijevi csirkét, a dióval töltött rántott sajtot, a tejfölös pörköltöt nokedlivel, meg még nagyon sok mindent:D
3/5 nyam-nyam válasza:
Azért számomra egy Stroganoff bélszíntokánynál nincs fenségesebb.Nem azért mrt bélszín hanem mert piszok finom.
4/5 anonim válasza:
Rántott sajt zöldséges rizzsel, rakott kelkáposzta, sajtos-sonkás hústekercs, lasagne. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem, amit még nem ettem. Imádok új dolgokat kipróbálni. Persze vannak régi kedvencek (nem a rántotthús-sültkrumpli párosra gondolok) de azokat is igyekszem ritkán enni.
Különösen szeretem a kápsztával és a túróval készült ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!