Mennyibe kerül kb egy normál méretű csokitorta?
Nálunk 3000-3500 ft cukrászdában.
Ha otthon készíted el ennek fele.
3000ért még nem sok az tök jo áron van. ez nem csak kép dolga. házi áron nyilván nem lehet eladni még rajta van a haszon, meg az alkalmazottak bére stb.
de a 4-5000 már irreális de ismerek ilyen cukit ráadásul az olcsobb sokkal finomabb:)
Én tudom hogy miket számolnak még rá, de egy normál méretűért kicsit soknak tartom a 4-5 ezret. Persze a 3 az még reális is :D
Ismerősnek szoktam anyagárban csinálni, de idegennek persze én is többért adnám :D De azért 4-5 ezret nem volna képem elkérni XD
10.
1. nem háborogtam
2. mintha írtam volna h tudom mik mennek rá az árra és azt is tudom h az 5ezer elkéréséhez már igenis pofa kell. Max a legjobb helyeken tudom elképzelni ennyiért de tudok olyan cukrászdát ahol mindenféle adalékanyaggal meg utánzattal dolgoznak és mégis 4-5 1 ilyen torta.
Én meg az olyan embereket bírom mint te akik mindenbe a háborgást látják meg h a "magyar mentalitás.
Amennyiben reálisnak látom az árat, nem sajnálok kiadni valamire több pénzt mint amiből itthon kihozom. Sőt borravalót is szoktam adni. De azért ennek is megvannak a határai.
És mintha azt is leírtam volna h tortát nem veszek cukrászdában. Megcsinálom magamnak ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!