A Jegeskávé = a Tejeskávéval?
Figyelt kérdés
:)2013. jan. 10. 16:34
1/9 anonim válasza:
majdnem, a jegeskávéban jég is van, vagy vmi jeges dolog, pl fagyi.
2/9 anonim válasza:
Nem... -_- A tejeskávéban van tej és kávé és meleg, a jegeskávéban jég/darál jég, tej, kávé, valami szirup is akár meg a többi opcionális dolog és hideg. Ilyen kérdést...
3/9 A kérdező kommentje:
De ha veszek a boltban, mondjuk dobozost. Akkor igazából ugyanaz nem? :D
2013. jan. 10. 16:37
4/9 A kérdező kommentje:
nem a kávézós dologról beszélek, bocsánat.
Hanem a bolti dobozos dolgokról.
2013. jan. 10. 16:40
5/9 anonim válasza:
Ja, azt mondd. Abban én sok különbséget nem fedeztem fel, bár nem is iszom olyat, mert nekem nagyon mű.
6/9 A kérdező kommentje:
A Milli-s jegeskávé isteni finom.
De lehetne tejeskávé is nem? Csak azért jegeskávé a neve, mert a hűtőben van??
2013. jan. 10. 16:45
7/9 anonim válasza:
Feltételezem mert hidegen jó fogyasztani, de mondom ezeknél tökm1.
8/9 anonim válasza:
a dobozos boltit ne nevezd kávénak. még alulról sem üti meg azt a szintet. sem igazi kávét, sem igazi tejet nem látott még az olyasmi. (olvasd el, mi van a dobozán, aztán nem iszol többet.)
amúgy ja, azért írják rá, hogy jegeskávé, mert a hűtőben van és hidegen fogyasztod...
9/9 anonim válasza:
nm az egyikben jég...a másikban tej van:P....mifelénk a kakaós kávét is tejeskávénak nevezik:P....am az nagyon forró:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!