Melyik a kedvenc gumicukrotok?
Figyelt kérdés
Márka és "fajta" pl. nekem Haribo tropifrutti ebből bármennyit szívesen megeszem..:D2013. jan. 9. 17:07
2/12 anonim válasza:
Haribo és a Trolli.
Mindegyik fajta és bármennyi! :) :D
3/12 anonim válasza:
haribo gumimaci,annak igazi gyümölcsíze van:)
többit is megeszem,de az a kedvenc.
6/12 anonim válasza:
Régen volt ilyen kígyó gumicukor, ami színátmenetes volt. Na, az. De lehet csak az emlékeim szépítik meg... :)
7/12 anonim válasza:
Ettél már "igazi gyümölcsöt" kedves kvitta girl?
9/12 anonim válasza:
mimm 2 soft, abból is a savanyú :)
De ha ez nem számít gumicukornak, akkor pico balla, vagy a hariboból vannak ezek a savanyú cukorral bevont háromszínű csíkok azok is nagyon finomak, de nem tudom a nevüket.
10/12 anonim válasza:
Haribo-s epres vagy az a kétszínű szedres, amiben rózsaszín van meg sötétkék és kis bogyók fedik.
A hagyományosabb haribo gumicukrot (cseresznyés, békás) nem szeretem, mert szerintem túl kemény, nekem kb. ehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!