Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mely ételekről voltál kénytele...

Mely ételekről voltál kénytelen leszokni és miért?

Figyelt kérdés

lehet szó nasiról is.

nálam a zacskós, sós mogyoró volt az, és a tejcsoki - ezektől mindig pattanásos lettem . . .

2013. jan. 8. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Sertés bármi ami sertésböl készül ,vagy tartalmaz sertés húst akár csak nyomokban..

Allergiás vagyok rá nem birja a szervezetem feldolgozni . Görcsölök töle és fertözést kapok illetve kiütéses leszek .

20 éve tudom . és nem változott semmit a helyzett ,1-2 szer probáltam ,de mindig én jártam rosszul ... Helyete eszek halat, vadat , nyúlat ,pulykát ,marhát ,csirkét , libát kacsát ...

35/N

2013. jan. 8. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:

multivitaminos üdítő-ahogy leért,azonnal hasmenésem lett tőle

mák-iszonyatos gyomorrsavat csinál nekem, pedig nagyon szeretem :(

2013. jan. 8. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

McDonald's-os és Burger Kinges kaják - hasmenésem lesz tőlük, vagy nem jutok el odáig és szimplán kihányom. KFC-vel inkább nem is próbálkozok.

Mindenféle bolti tétsztaleves, és más instant ételek - szintén hasmenés.

Általában a sok tartósítószert és mű dolgokat tartalmazó termékektől is megy a hasam, illetve a nagyon olajos/zsírosaktól és a csípőstől.

Minden amiben mentol/menta van - allergiás vagyok rá.

Szezámolaj - hányingerem lesz tőle, de olyan szinten, hogy le kell feküdnöm szenvedni. Érdekes módon a szezámmagtól nem...

A mű kajákat bánja a fene, legalább egészségesebben élek. Előtte se sokszor ettem ilyeneket, mondjuk annyiban rossz, hogy utazásnál, amikor a másik 4 ember a kocsiban a McDonald's-ba akar menni és én is már majd éhen halok, eléggé kellemetlen... Persze vihetek magammal az útra kaját, de ülni bent a McDonald's-ban és nézni, ahogy körbeesznek...

2013. jan. 8. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
csoki, chips, tésztás ételek, rántott hús, sütemények, péksütik, cukorkák, téliszalámi, mézeskenyér-mert régen fogyóztam és már annyira lefogytam h szinte nem is ettem, 35kg voltam de mára visszaszedtem szal 55kg vagyok de nem tudnám már megenni, gyötör a bűntudat karikor és szilveszterkor se ettem semmi csokit sütit vagy üdítőt
2013. jan. 8. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
tegnap 22:53 de azt tudod ugye, hogy ez beteges?
2013. jan. 9. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Tej, tejtermékek, bármi, amiben tej van (csoki, péksütemény, keksz, felvágottak stb): tejcukor intolerancia.

Mogyoró, olajos magvak: szintén allergia.

Édesítőszerek: hasmenés.

2013. jan. 9. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

tejtermékek ( allergiás reakciók ), fokhagyma és ezzel készített ételek, füstölt ételek ( ezektől fáj a gyomrom ). Ezeken kívül néha az olajban sültek meghajtanak. Időnként a paradicsom és a paradicsomos ételektől is allergia jön ki rajtam. Meghajt még a savanyú káposzta.

Most ezek jutottak eszembe, nem tudom van-e még.

Néhány évvel ezelőtt még bármit megehettem, semmitől semmi bajom nem volt. Egyszer olvastam, vagy valakivel beszélgettem, hogy mennyi ételről le kell mondania, mert nem bírja őket. Ekkor megjegyeztem, hogy -nem tudom mi lenne velem, ha nem ehetnék bármit, ki sem bírnám...-nah, megkaptam. De legalább tudom hogy kibírom:)

2013. jan. 10. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!