Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen jellegű...

Csak nekem van ilyen jellegű fusztrációm?

Figyelt kérdés

Gyakran rendelek ételt online.

Néha olyan érzésem van, főleg ha török szállítótól rendelek, de néha máskor is, hogy, ha pl nem pizzát, hanem salátát, (vagy főleg gyrost) vagy valamiféle majonézes, vagy szószos ételt rendelek. Szóval olyan érzésem van, hogy 90%-ban ezekbe az ételekbe belemaszturbálnak a vendéglátósok.

Úgy tudom, hogy a félelmem nem alaptalan, mert sajnos túl gyakran is történnek ilyenek. Viszont így nem tudom normálisan elfogyasztani az ételt, bár erőt veszek magamon, hogy elűzzem a gondolatot. A múltkory gyrosban pl határozottan volt valami íztelen takonyállagú valami a kapros szószban és majdnem elhánytam magam, de végül megettem..... persze attól a szállítótól soha többet nem fogok rendelni.

Egyébként utcán is csak akkor vásárolok szívesen ilyen ételt, ha nők készítik a gyrost.

2013. jan. 7. 11:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

sajnos beépült a tudatalattidba ez a legenda

2013. jan. 7. 11:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Épp most rendeltem egy nem török szállítótól ugyan, de gyrost, és kapros szószt külön a kroketthez amit rendeltem mellé, és előre összeszorult a gyomrom, hogy vajon nem indítja-e be a reggeli holtidőben unatkozó szakácsok fantáziáját.
 3/20 anonim válasza:
100%
Ilyesmin még nm gondolkodtam, de akkor ne is egyél semmit, mert mindenben lehet valami.
 4/20 A kérdező kommentje:
Pont erről a legendáról beszélek.
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem csak Neked, néha nekem is eszembejut ilyesmi de nagyon beteg gondolatnak tartom, magamat sem értem!

Szerintem ilyen dolgok nem gyakran történnek, mniért lenne az jó valakinek, hogy szakácsként beleélvez az ételbe amit mások megesznek?? Mi a jó abban??

Tönkremegy a vállalkozása ha nem izlik a vevőnek, esetleg rájönnek egy ellenőrzés folyamán.. Kinek lenne az jó? A mai világban az ember félti az állását, nem sokan engedhetnek meg maguknak ilyesmit. Meg szerintem ilyet csak beteg ember csinál!!

Én is méregettem néha az ételt de végül mindig rájövök hogy teljesen normál mind az ize mind az állaga.

De még ha lenne is benne valami, megfőzve megsütve semmi bajod nem lehet tőle...erre gondolj.

2013. jan. 7. 11:23
 6/20 A kérdező kommentje:

Nehogy azt hidd.... Múltkor egy török szállítótól rendeltem ráadásul a netpincéren keresztül egy vidéki városban, és fel volt háborodva a futár, hogy fel kellett hoznia az ételt a kollégiumba. (senki sem kérte erre)

Leüvöltötte a fejemet, hogy ha mégegyszer rendelsz megdöglesz, mondtam is neki, hogy épp elég sok munkanélküli van, én a helyében nem mernék így beszélni futárként főleg nem 3 tanú előtt.. Szóval hidd el, én már semmin sem lepődnék meg.

2013. jan. 7. 11:27
 7/20 anonim ***** válasza:

Tanulj meg főzni és készítsd el magadnak otthon az ételt. Anyagilag is jobban jársz. Abban tudod mi van. Bár ha azt nézzük a hozzávalókba is bármi lehet ami nem oda való, de valamit meg enni kell...

Én személy szerint jobban félek a sok adalékanyagos mérgező mü kajáktól és GMO növényektől meg antibiotikumos húsoktól meg a csapvíztől amiben literként legalább 100 féregpete van mintsem attól, hogy belerejszoltak az ételembe. A nők közül sokan önként lenyelik, nem is kell az ételükbe keverni...de még senki nem halt meg tőle!

Ezért azt javaslom a hozzáállásodat változtasd meg már látod ez meg fogja keseríteni az életedet! Nem lehet így élni!

2013. jan. 7. 11:30
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát bocs, nem tudom mi lenne ha te ízlelnél valami takonyszerű cuccot a gyrosod közepén, majdnem kihánytam az egészet.

Tudod az a folyós, de annyira nyúlós hogy szinte harapni lehet. Az tuti, hogy g*ci volt.

2013. jan. 7. 11:32
 9/20 anonim ***** válasza:
Az a futár se volt normális. Mindenhol alap, h a koliba felviszik én még ilyen problémáról nem is hallottam. Ha ilyen lusta dög akkor ne menjen futárnak. Vagy csak rossz napja volt. Mondjuk ilyen viselkedésért az életbe nem fog borravalót kapni.. De megfenyegetni... rúgassátok ki a fenébe! Hivd fel a céget és mondd el, hogy minősithetetleül viselkedett ezért te nem rendelsz többet. Ők majd aztán leverik rajta a kuncsaft elvesztését,ilyet nem engedhetnek meg maguknak a piaci verseny miatt jóhírük nagyon fontos... Nem is tudom elhinni, hogy van ilyen futár. Azt mondjuk megértem, hogy nem a szíve csücske a meló biztos kivan a ....a sok furkározással meg az éhbéres fizuval de nem az ügyfélen kell kitölteni..
2013. jan. 7. 11:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Gonosz/idióta emberek voltak,vannak és lesznek is. Készitsd magad a kaját.
2013. jan. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!