Melyik a legfinomabb keksz?
ALBERT keksz rulez.
Pilóta close enough az régi "zenehallgatós" estéimen volt kedvenc mikor a sötétben fejemen a füles és élvezem a zenéket. Na akkor volt csak igazán jó.
Székrekedés esetén KORPOVIT a nyerő. Nem túlzottan finom, de "beindítja" az ember.
Mindenkinek más :)
Nekem Oreo, Győri Édes kekszek (leginkább a kókuszos, a csokidarabos, vagy csokiba mártott), Albert, és nagyon szeretem még a csokis kekszeket, amikor egy keksz tetejére van öntve étcsoki vagy tejcsoki. Van egy Lidlben kapható ebből, hajós csoki, nem tudom a nevét. Na abból az étcsokis nagyon finom. A Milka összes kekszes termékét is szeretem.
Sósak közül a Tuc sós sima vagy mini.
6-os vagyok, kihagytam az egyik új felfedezettemet: Győri Édes Zabfalatok. Sosem vettem volna, mert tapasztalatból tudom, hogy nem szeretem az ilyen kekszeket, de pár hónapja a Libriben ilyet adtak ajándékba a könyvek mellé, két darab volt benne. Megkóstoltam, és azóta szoktam venni is, nagyon ízlik :)
Sokmindent készítek házilag, kekszet is szoktam, de még nem találtam rá a legjobb házi keksz receptjére.
Számomra egyértelmű a Mese keksz.
Csak kár hogy drága,380 ft egy csomag átlagban,és egy este alatt meg tudnám enni olyan finom:)
Almás Zab álom.
Nekem most jelenleg ez a nagy kedvenc.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!