Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek 31. -én meddig...

Szerintetek 31. -én meddig lehet pizzát rendelni?

Figyelt kérdés
vagy a pizzázók 31.én este még éjfél előtt meddig szállítanak ha egyáltalán szállítanak?
2012. dec. 30. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A szilveszter a legjobb bevételes napjaik közé tartozik.Kétlem, hogy éjfélkor lehúzzák a rolót.
2012. dec. 30. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk Bp. XXI. kerületben a Don Pepénél ha jól emlékszem kb este 8-ig, a kisebb pizzériák pedig zárva vannak..
2012. dec. 30. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha van esze a pizzériának akkor szerintem hajnali 1 ig vállalnak kiszállítást ha akarnak bevételt.

Én egy étterembe dolgoztam tavaly ott is volt pizza kiszállítás és emlékszem szilveszterre behívtak túlórázni mert kellett a segítség két futár csapat voltunk 2 napig mi 2 napig ők dolgoztak és tőlünk is hívtak be embert hogy segítsenek. Emlékszem még hajnali fél 2 kor is vittem 5 pizzát egy házibuliba, egy csaj vette át csoda hogy még két lábon bírt állni:)

2012. dec. 30. 22:30
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor majd megpróbálkozunk vele hnap este :D
2012. dec. 30. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd?
2012. dec. 30. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vidéken ismerek egy éjjel-nappali pizzériát, ami ünnepnapokon is nyitva van. Mindezt egy kis faluban, a környező településekre is szállítanak ki. Családi vállalkozásról van szó. Mondjuk ez azért elég extrém eset, de ki tudja, hátha a te közeledben is van hasonló.
2012. dec. 30. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:

En is ebbe a helyzetbe vagyok...:/ de sztem zarva lesznek...bar lenne bevetep..csak birja vki azt a sok pizzat csinalni ma.

Kerdezo. Te melyik varosba akarsz ma rendelni?

2012. dec. 31. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!