SOS, csiperke gomba dec.27-én járt le, megcsináljam most még este gyorsan? Jó lehet még vagy dobjam ki?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok, így nem lenne szívem kaját elpazarolni... meg pénzkidobás lenne.
Tegnap vettem (tegnap 28-a volt) le volt akciózva de meg se néztem hogy meddig jó.. nem barna a csiperke kivülről
megcsináljam most este gyorsan? megpárolom/megsütöm
így még jó lenne és holnap megenném. 400 grammos
2012. dec. 29. 20:56
1/4 anonim válasza:
Ha hűtőben van, holnapig semmi baja nem lesz. Akkor is megcsinálhatod.
2/4 anonim válasza:
A szavatossági idő nem azt jelenti, hogy aznap 0:00 órától már megromlik, csak azt, hogy addig szavatolja a gyártó a jó minőséget!
A konzervet -ha nem púposodik fel- még lejárat után akár évekkel is fel lehet használni!
Ha tudnád miket ettünk a katonaságnál, mikor cserélték az M-zárolt készleteket!
:)
3/4 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján a kollégista gyomra nagyjából mindent képes lebontani, nem lesz semmi bajod tőle.
4/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha nem kell, add nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!