Melyik a legfinomabb Milka csoki?
Figyelt kérdés
még nem kóstoltam sokat, de most megtetszett ez az "Alpine Mountain"2009. aug. 22. 21:11
1/23 anonim válasza:
Mindegyik:D amúgy van egy joghurtos,gabonapelyhes meg egy kekszes krémes wááááááááááááááh imáááádom ezt a kettőt de am. mindegyiket.
2/23 anonim válasza:
Olyankrém van benne mint milkiway ben, + karamell + mogyoró... nem tom már milyen, apukámtól kaptam olyat
3/23 anonim válasza:
NOISETTE - szinte krém, nem is csoki, szétolvad a szádban, imádom!
4/23 anonim válasza:
A legfinomabb a limitált kiadású dinnyés pattogócukros volt szerintem. De a chilis is jó volt:) Szerintem a sima is jó.:) De tényleg mindegyik nagyon finom.
6/23 anonim válasza:
Nekem is a noisette az egyik kedvencem a milkacsokik közül, a másik meg a karamellás :)
7/23 anonim válasza:
Karamellás (L) (L) (L) (L)
Noisette
És az, amelyik keserűcsokival van töltve *.*
A dinnyés pattógcukros is fincsi volt :D
8/23 anonim válasza:
karamellás:D mogyorós:D mind..:D milkába mind finom, utobbi időbe rákattantam a milka epresre:D aaaaa:(( pedig fogyózom :DDD
9/23 anonim válasza:
Mindegyiket imádom!!! de a KEDVENCEM a dinnyés pattogócukros <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!