Zöld tea és majonézes saláta?
Figyelt kérdés
A zöld tea és majonézes saláta hasmenéses kombó?2012. dec. 17. 14:37
1/9 anonim válasza:
Nem. Bár a zöld tea alapból vízhajtó meg emésztésserkentő, de igazából kombinálhatod bármivel csak ne vidd túlzásba magát a zöld teát. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Amúgy, miért "ne vigyem túlzásba", vagy mi minősül túlzásnak? Kb. csak ezt iszom, napi 1-1,5 litert, és az emésztésem szerintem pont megfelelő így. Csak emiatt írtad (hogy nehogy hasmenést okozzon a túl sok adag), vagy van más oka is? Ment a zöld kéz.
2012. dec. 17. 14:43
3/9 anonim válasza:
Inkább a koffein miatt ne vidd túlzásba :D
4/9 A kérdező kommentje:
Ah, jogos. :)
2012. dec. 17. 14:54
7/9 anonim válasza:
Hatóanyagai [szerkesztés]
A zöld tea tartalmaz többek között:
polifenolokat: katechineket, flavonolokat
ásványi anyagokat (alumínium és réz)
vitaminokat (C, B2, D, K)
illóanyagokat
koffeint (amit korábban teinnek hívtak), és kis mennyiségben teobromint és teofillint
8/9 anonim válasza:
Igen, a koffein is, meg nem jó a túlzott vízhajtás sem. A gyömbérre is igaz, hogy a túl sok már inkább árt, mint használ. De a te mennyiségeddel szerintem semmi gond.
Első voltam :)
9/9 anonim válasza:
fosás lesz a vége kedves kérdező :D bár én is a tűzzel játszok éppen: majonézes torma és zöld tea :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!