Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől olyan olcsók az energiai...

Mitől olyan olcsók az energiaitalok? Annyira vacak az összes? Lehet tőlük vmi bajom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó? :D

1 liter Sió rostos 180-200 forint, energiaitalból a legolcsóbbal számolva is 400 Ft/liter nem értem kérdésed :)

2009. aug. 22. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1: Nem olcsók.

2: Igen.

3: Ha sokat iszol, akkor nagyon megdobja a vérnoymásod.

2009. aug. 22. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert nem kell annyit költeni reklámokra és nincs nevük amit meg kell fizetni.nem lesz bajod,mert szigorúan ellenőrzik a tartalmukat.
2009. aug. 22. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
én tudom, melyikekre gondolsz. tök ugyanazok, mint a drágák. amúgy nem túl egészségesek, de néha napján belefér. szerintem min. 2 kell, h pörgessen.
2009. aug. 22. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert semmi természetes anyag nincs bennük,csak mindféle vacakok.Biztosan nem használnak a szervezetnek hosszú távon.
2009. aug. 22. 20:12
 6/12 anonim válasza:
100%

van sok drága.. red bull, bomba, burn stb. Ezek a marketing miatt drágák.

De van egy Kobra/Soma nevű energiaital. Amit 1,5 literes üvegben árulnak. és 170 ft.. szóval így 30 ft-ból kijön egy redbull-nyi mennyiség. :)

2009. aug. 22. 20:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Igaz, rosszul tettem fel a kérdést. EGYES En.italok miért olcsóbbak úgy kellett volna. Ezek szerint ugyanazok, mnt a drágák, csak a reklám hiánya miatt. Kösz a válaszokat!
2009. aug. 22. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon szeretem az energiaitalokat,és összedobtam egy kisebb árlistát :)

Reptéren a red bull (250 ml):egy 1000-res körül van

Strandokon 500-800 körül mozog általában

Az ilyen álagos boltokban 300-400 ft

Az ilyen helyeken amik olcsók,pl tesco,és némely interspar 250-300 körül mozognak.

Nem olyan vackok,de az átlagos ember nem tud különbséget tenni tutti-frutti és tutti-frutti között.Az inyencek tudnak :) Bajod lehet tülök.Ugyanis taurint és koffeint tartalmaznak.A taurin egy alap anyag.A testben a szívben van a taurin készlet 70%-a.A taurin növeli a szív gyorsaságát,így több vér megy a végtagokba,és ez az ami "felpörget".Az energia italokban 400 mg/100 ml körül szoktak lenni.Az átlag embernek aki nem sportol a napi bevitel 600-800 mg,a sportoloknak meg olyan 1200 elég.4000 ezres magaságban már terápiában használják.Ugye nem kell mondanom hogy nem jó sokat inni..

2009. aug. 22. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Van minden féle energiaital de mindegyikbe doboza ugyan azt tartalmazza veszel pl egy Tescos-t abba is ugyan az van mint mondjuk a Bombába csak max a Tescosba kicsit kevessebbet tesznek mindenből mint a bombába

Bajod hmm... ha megiszol egyszerre 30db-ot akkor meghalsz :D de ez halál komoly

2009. aug. 23. 11:08
 10/12 anonim válasza:
Az olcsóbb energiaitalokra is rá van írva, hogy napi max. 0.5litert lehet inni.Mellesleg a "sok vacak", ami rá van írva dobozra, majdnem mind vitamin,és a szervezetnek hasznos anyag, amihez nem jutunk hozzá túl gyakran. Nem azt mondom, hogy ha megiszol napi 2-t attól nem lesz bajod, de ez a drágára is vonatkozik. De alkalmankénti fogyasztása szerintem még hasznos is.(Azért vagyok ilyen tájékozott,mert szeretem az ízét és engem is érdekelt, hogy mit tartalmaz az, amit megiszom)
2009. aug. 23. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!