Mitől olyan olcsók az energiaitalok? Annyira vacak az összes? Lehet tőlük vmi bajom?
Olcsó? :D
1 liter Sió rostos 180-200 forint, energiaitalból a legolcsóbbal számolva is 400 Ft/liter nem értem kérdésed :)
1: Nem olcsók.
2: Igen.
3: Ha sokat iszol, akkor nagyon megdobja a vérnoymásod.
van sok drága.. red bull, bomba, burn stb. Ezek a marketing miatt drágák.
De van egy Kobra/Soma nevű energiaital. Amit 1,5 literes üvegben árulnak. és 170 ft.. szóval így 30 ft-ból kijön egy redbull-nyi mennyiség. :)
Nagyon szeretem az energiaitalokat,és összedobtam egy kisebb árlistát :)
Reptéren a red bull (250 ml):egy 1000-res körül van
Strandokon 500-800 körül mozog általában
Az ilyen álagos boltokban 300-400 ft
Az ilyen helyeken amik olcsók,pl tesco,és némely interspar 250-300 körül mozognak.
Nem olyan vackok,de az átlagos ember nem tud különbséget tenni tutti-frutti és tutti-frutti között.Az inyencek tudnak :) Bajod lehet tülök.Ugyanis taurint és koffeint tartalmaznak.A taurin egy alap anyag.A testben a szívben van a taurin készlet 70%-a.A taurin növeli a szív gyorsaságát,így több vér megy a végtagokba,és ez az ami "felpörget".Az energia italokban 400 mg/100 ml körül szoktak lenni.Az átlag embernek aki nem sportol a napi bevitel 600-800 mg,a sportoloknak meg olyan 1200 elég.4000 ezres magaságban már terápiában használják.Ugye nem kell mondanom hogy nem jó sokat inni..
Van minden féle energiaital de mindegyikbe doboza ugyan azt tartalmazza veszel pl egy Tescos-t abba is ugyan az van mint mondjuk a Bombába csak max a Tescosba kicsit kevessebbet tesznek mindenből mint a bombába
Bajod hmm... ha megiszol egyszerre 30db-ot akkor meghalsz :D de ez halál komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!