Valaki mondana valami jó krém állagú kaját?
Feltették a fogszabit, és már csak idő hiány miatt se ettem rendesen a héten, de mostanában emiatt se, és eléggé hiányérzetem van... Valami pépes vagy valami, a joghurt illetve krémtúró annyira nem laktató, meg a szeletelt kenyér is unalmas egy idő után. Mondjuk ma tököt sütöttem ki tökmagolajon retekkel, meg hagymával de holnap ehhez nem lesz már nagy kedvem, elég változatlan. Meg nem fogyozók, de így a naponta több ezer krémtúrót meg joghurtot se akarok megenni, kicsit már kezd elegem lenni belőlük, pláne, hogy most egy ideig még nem kéne nagyon sok tejterméket ennem, mert hasmenésem van tőle...
Na jó, mindegy. Mit egyek holnap ebédre pl? A hétvégit rábízom arra, ami itthon lesz... Csak suliban nem kajálok még, aztán hazaérek és pf.:S
Bármilyen főzelék. :)
Madártej. Imádom.
konyhatündér leszek mire lekerül a fogszabályzó.:D
A brokkolit mivel etted? Még a brokkolikrém levesen gondolkoztam kenyérrel..
tejbegríz
paprikás krumplit törd pépesre, az is jó
Jó sűrű hagyma/gomba/fokhagyma/sajt/brokkoli/zellerkrémleves kenyérkockákkal - beleáztatod a kenyérkockát és az is puha lesz, isteni. Úgy belakok tőle, mint egy tisztességes másodiktól. Neten rákeresel mindegyikre 1000 receptvariáció van :)
TOvábbá: krumplifőzelék ha elég apróra vágod a krumplit - én imádom, ez az egyetlen főzelék, amit megeszek
Aranygaluska, csak hagyd a galuskát ázni, hogy puha legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!