Mi volt a legborzasztóbb kaja amit valaha ettetek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 12:10
1/12 anonim válasza:
Caribian pizza, volt rajta valami ruganyos, rágós, zsíros fehér cucc, nagyon gusztustalan volt. Rák volt talán, nem tudom.
2/12 anonim válasza:
Hű, hát ez nem konkrétan kaja, de a hájat képtelen vagyok lenyelni, erre nagyon finnyás vagyok...
3/12 anonim válasza:
1.-es szerintem az nem rák volt, hanem tintahal. Ami egyébként nagyon finom meg a rák is. :)
4/12 anonim válasza:
Ez nyilván relatív, kinek mi az ízlése, de a hájtól én is rosszul vagyok :D
5/12 anonim válasza:
Ja, valószínű, mert egyszer ettem Mekiben valami rákos cuccot, és az fasza volt:)
6/12 anonim válasza:
Én olyan házi (gépi) sütésű kenyeret ettem többször is, amiből szép lassan valahogy kimaradt a só. Először íztelen volt, mint a papír, később meg keserű.
7/12 anonim válasza:
Kóstolóba kaptunk egyszer olyan hurkát, ahol a bél nem volt rendesen kitakarítva. Már a szaga is undorító volt, meg se mertük kóstolni!
8/12 anonim válasza:
Kacsa püspökfalatja, amin rajta maradt a faggyú. Az valami borzalmas!
9/12 anonim válasza:
Nagyanyám főzte, én csak zsírmenünek hívom.
-Húsleves (inkább zsírleves)
-Nokedli marhapörkölttel (Húst nem, de hájat bőven találhattunk)
Bár ez még mindig jobb, mint mikor a penészes húsból főzött.
10/12 loupsolitaire válasza:
Osztriga. Bár kajának nem nevezném.
Meg hát kollégista éveim során találkoztam cifra ételekkel, nem is lehet felsorolni, mifélékkel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!