Mit tudnék enni? Részletek lent
Üdv.
Puding, joghurt és pürék és krémlevesek (akár készíthetsz egy jó kis tárkonyos vadragu levest csak annyi az egész kis változás, hogy neki mész turmixszal), főzelékek, tejberizs és tejbegríz vagy kakaóba vagy tejbe áztatott kalácsféle az is finom.
Hasonló cipőben jártam én is, csak nekem az állkapcsom tört el és 6-7 hétig semmit még egy kicsit sem tudtam rágni.
Szép Estét!
utolsó vagyok: ehetsz tejbegrízt, főzelékeket, törtkrumplit kindertejszelet, gyümölcsöt felturmixolod, millió féle levest, és minden olyat ami elolvad a szádban (pl csoki) vagy szét tudod nyomni a nyelveddel
még egy jó ötlet: vegyél teljes kiörléső kekszet, tegyél 4-5db-ot egy tányérba engedd színig vízzel, be a mikróbe, melegítsd(főzd) amíg futni nem kezd, aztán cukor és ennek magas rost tartalma van , tápláló, eszel szénhidrátot, és imádni fofod. én győriédes almás zabfalattal szoktam, de a kókuszos is biztos isteni :D
*tojásrántottás kuszusz
*tejberízs/tejbegríz
*krémlevesek
*krumplipüre pörköltszafttal
*pudingok, krémek
*túrókrémek
krémlevesek dúsítva, pürésítve puhára párolt csirkemellel, sajttal
tökfőzelék, sárgaborsófőzelék, zöldborsófőzelék, spenót, sóska lágy tojással
gyümölcsturmix magvakkal
zabkása reszelt almával
tejbegríz, tejberizs
mandarin, banánturmix
túrókrém, körözött, bundáskenyér hél nélkül sajtkrémmel
cottage cheese
krumplifőzelék pörkölttel
kefír, tej, író, túró
sonkák, tonhalkonzerv-pl paradicsomos
virsli
lecsó
gombapörkölt, tojáspörkölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!