Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tudnék enni? Részletek lent

Mit tudnék enni? Részletek lent

Figyelt kérdés
Most kaptam fogszabályzót, és nem tudok olyan ételt enni, amit rágni kell. Mit tudnék enni? pl:puding, jogurt, leves, ilyesmi nekem is eszembe jutott, de valami táplálóbb is kéne, mert így is elég vékony vagyok, és nem kéne mégjobban lefogynom...

2012. nov. 28. 22:10
 1/7 anonim válasza:
tökfőzelék
2012. nov. 28. 22:32
 2/7 anonim válasza:
68%

Üdv.

Puding, joghurt és pürék és krémlevesek (akár készíthetsz egy jó kis tárkonyos vadragu levest csak annyi az egész kis változás, hogy neki mész turmixszal), főzelékek, tejberizs és tejbegríz vagy kakaóba vagy tejbe áztatott kalácsféle az is finom.

Hasonló cipőben jártam én is, csak nekem az állkapcsom tört el és 6-7 hétig semmit még egy kicsit sem tudtam rágni.

Szép Estét!

2012. nov. 28. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
1 hét még nem a vég, mindárt karácsony, én nem aggódnék, nekem is van, most kilátástalannak tűnhet a helyzeted percre pontosan 1 hét
2012. nov. 28. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: ehetsz tejbegrízt, főzelékeket, törtkrumplit kindertejszelet, gyümölcsöt felturmixolod, millió féle levest, és minden olyat ami elolvad a szádban (pl csoki) vagy szét tudod nyomni a nyelveddel

még egy jó ötlet: vegyél teljes kiörléső kekszet, tegyél 4-5db-ot egy tányérba engedd színig vízzel, be a mikróbe, melegítsd(főzd) amíg futni nem kezd, aztán cukor és ennek magas rost tartalma van , tápláló, eszel szénhidrátot, és imádni fofod. én győriédes almás zabfalattal szoktam, de a kókuszos is biztos isteni :D

2012. nov. 28. 22:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat :))
2012. nov. 28. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:

*tojásrántottás kuszusz

*tejberízs/tejbegríz

*krémlevesek

*krumplipüre pörköltszafttal

*pudingok, krémek

*túrókrémek

2012. nov. 29. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

krémlevesek dúsítva, pürésítve puhára párolt csirkemellel, sajttal

tökfőzelék, sárgaborsófőzelék, zöldborsófőzelék, spenót, sóska lágy tojással

gyümölcsturmix magvakkal

zabkása reszelt almával

tejbegríz, tejberizs

mandarin, banánturmix

túrókrém, körözött, bundáskenyér hél nélkül sajtkrémmel

cottage cheese

krumplifőzelék pörkölttel

kefír, tej, író, túró

sonkák, tonhalkonzerv-pl paradicsomos

virsli

lecsó

gombapörkölt, tojáspörkölt

2012. nov. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!