Mit tegyek a gyümölcs salátámra?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy gyümölcs salit körtéből,almából,szilvából és őszibarackból. Viszont hogy jobb legyen szeretnék rá rakni valamit.Gondoltam rá hogy valami gyümölcs lével öntöm fel de nincs itthon semmi ilyen.
Valami fűszerre is gondoltam de nem tudom melyik jó hozzá. Mit tegyek rá?
2009. aug. 15. 16:46
1/3 anonim válasza:
Csurgass rá mézet, és egy két cseppcitromlevet is. Úgy isteni finom lesz. Mi fűszerezni nem szoktuk, de egy kis fahéjat eltudnék képzelni hozzá :)
2/3 anonim válasza:
Én meg szoktam szórni egy kis őrölt fahéjjel, szegfűszeggel, és hagyom egy kicsit összárni. Levet nem kell rá rakni, enged annyit a gyümölcs, amennyi épp elég. Ha szereted, keverhetsz hozzá tejszínt is.
3/3 anonim válasza:
mi is mézet meg fahéjat szoktunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!