Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti milyen ízű és márkájú...

Ti milyen ízű és márkájú szaloncukrot fogtok vásárolni idén?

Figyelt kérdés
nézitek az árát, minőségét vagy csak a sz.cukor csomagolását,mintáját veszitek előtérbe?
2012. nov. 12. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Idén magam készítem.Marcipánosat,ami a kedvencem,és zseléset a családnak.Kékbe csomagolom majd,mert idén kék-fekete karácsonyfánk lesz.
2012. nov. 12. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Zseléset, a piacon, márkátlan, de finom, kilóra lehet venni.

Én pirosat veszek és aranyszínűt.

2012. nov. 12. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Zselés forever.

Olyat szoktunk venni, ami piros és sárga a széle. Nincs neve, nincs ráírva semmi sem. Kilóra veszed. Citromos és narancsos ízesítésű.

2012. nov. 12. 22:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig Milkát veszünk: fekete erdő, csokoládés, marcipános... (kétfélét szoktunk általában, csak nem minden évben egyformákat)
2012. nov. 12. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

milka 1 db mindenképp lesz

aztán lesz gumicukros és zselés párom kedvéért,én kedvemért meg kókuszos és nugátos:)

2012. nov. 12. 22:09
 6/13 bumbi02 ***** válasza:
100%
klasszikus zseléset szoktunk, amit kilóra adnak és "márkátlan". De idén muszáj lesz vennem Milka-fekete erdőset:) Tavaly egy szemet sikerült valahol ennem, azóta vennék(:
2012. nov. 13. 00:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Madártejes.. hmmm:) Nem éri meg a karácsonyt az tuti:P
2012. nov. 13. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindig zselésből van a legtöbb, de én azt utálom. Szokott még lenni vajkaramellás (nyami), esetleg rumos-csokis és kókuszos. Mindig márkásat veszünk. Szüleim is, meg mi gyerekek (mi is már felnőttek vagyunk, én vagyok a legkisebb 20 éves) is rájöttünk, hogy az ilyen "hitvány" édességeknek semmi értelme, mert úgy is csak kidobja az ember. Inkább veszünk drágábbat, maximum kevesebbet belőle, de hál'Istennek, nálunk a karácsony nem a spórolásról szól :)

Akik maguk készítik: azt hogyan? Engem ez nagyon érdekelne, ilyet még nem hallottam, hogy házi szaloncukor :)

2012. nov. 13. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom milyen márka, fél kilós csomagokban lehet venni piacon, itt-ott élelmiszerboltokban, angyalfejek vannak a papírján. Fél kiló kb. 500-600 forint szokott lenni és nagyon finom. Mi zseléset, epres-joghurtosat, vajkaramellásat biztosan veszünk, illetve vagy meggyeset vagy ha lesz, akkor zselés-marcipánosat. Ezek amellett, hogy finomak, a fánkra is illenek színben, mivel nálunk általában piros-arany színű szokott lenni a fa és az eddig felsorolt szaloncukroknak is ilyesmi színű a papírja. Ezek mellé még veszünk egy csomag kókuszosat is, de azt majd a fa alá teszem egy tálkába. :)
2012. nov. 13. 10:33
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! tavaly mi is milkát vettünk mert későn mentünk vásárolni és csak az maradt a tesco polcain:)) be kell, hogy valljam nagyon finom volt a csokis de az ára sem volt valami elhanyagolható azért megérte;) a milka fekete erdőt és joghurtosat én is ki próbálom idén:)a zseléset soha nem szeretem de hát klasszikus majd kis kosárban a fa alá dísznek elfér:)
2012. nov. 13. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!