Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Monster enegy ital (bővebben...

Monster enegy ital (bővebben lent) (? )

Figyelt kérdés
vettem egy monster rehab-ot azt olvastam mostanában a neten meg a faceebokon is olyan posztok vannak,hogy milyen dolgokat találtak bennük(döglött madárfióka stb)ez igaz?nyugodtan megihatom vagy dobjam ki?

#monster energiaital.monster
2012. nov. 12. 07:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Idd meg nyugodtan. Nem mindegyikben van "meglepetés"! XD

Én is láttam neten olyan képet, hogy egy kis egér volt benne.

De nem érdekel.

Súlyra gondolom akkor kicsit nehezebb, meg meg kell lötyigetni és ha mozog benne valami vagy érzed, hogy van benne valami akkor ne idd meg.

De azt is csinálhatod, hogy mindig pohárba öntöd ki és megnézed, hogy belül a dobozban van e valami, aztán ha nincs benne semmi akkor nyugodtan megihatod a pohárból az italt.

Amúgy a sörgyárakban is a nagy tégelyekben amiben a sört főzik, stb abban meg egerek úsznak meg patkányok. Sőt van olyan is, hogy bele van dögölve.

Ennyi.

Szóval sört se igyál inkább! XD

2012. nov. 12. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem csak közönséges lejáratás az egész.

Ennyi erővel bármi másban is lehetne.

2012. nov. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!