Kóstoltátok már a TUC kekszes Milkát?
Figyelt kérdés
Szerintem isteni, ahogy harmonizál a két íz (sós, édes). Persze nincs agyonsózva a keksz. :)2012. nov. 11. 10:19
1/10 anonim válasza:
nekem is nagyon ízlik,egyik kedvenc milkám lett:)
2/10 anonim válasza:
Nekem kissé furcsa volt az íze, bár az erős paprikás után már nem lepődök meg semmilyen ízesítésen:)
3/10 anonim válasza:
olyat még nem láttam, de az Oreo kekszes nálam mindent visz :D
4/10 anonim válasza:
Nekem is az Oreo-s a kedvencem, de itt Szegeden már nem találok olyat sehol sem. Pedig amíg volt Cora ott volt, eleinte a Reálba és a Pennyben is. Megszűnt volna? :(
Vajon ilyen tuc-osat hol lehet venni? Persze Szegeden belül
7/10 Lincsi99 válasza:
Nekem nagyon ízlett, szüleim először azt mondták, hogy ők meg nem kóstolják, de aztán mindenkinek ízlett
8/10 anonim válasza:
Látom ez előttem szóló is most talált rá erre a kérdésre egy év után :D Gondolom most hozták be megint forgalomba, mert én 2 napja láttam/ettem először és nagyon bejött!
Eddig is tudtam hogy szeretem a sós ízzel vegyített csokit, mert régen a karamellás KitKat is olyan volt, de annak már nem olyan az íze mint rég.
9/10 anonim válasza:
Ha nem tudsz venni TUC-os milkát: végy egy tábla tejcsokis milkát és egy csomag sós TUC-ot. Fektesd a kekszet a milkára és harapj! Élvezd! :D
Ínyenceknek ajánlott a sonkás vagy más ízesítésű változat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!