A Gastroyalnál mennyiért hozzák ki a kaját?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 17:11
1/6 anonim válasza:
Ingyen, benne van az étel árában.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 13. 17:21
3/6 anonim válasza:
Azért elsőre ne rendelj meg 1 heti kaját, előbb kóstoljátok meg, mert az utóbbi időben pocsék lett a minőségük...
Én évekig rendeltem tőlük, aztán kénytelen voltam váltani, mert nagyon leromlott a minőség és a választék is.
Legutóbb karácsony tájékán rendeltem újra (hátha van valami javulás?), de iszonyú volt... Ennyi kaját még nem dobtunk ki! :-P
Most az InterFood-tól rendelek : ez elég finom és viszonylag olcsó ebédfutár. :D
4/6 anonim válasza:
mi is már régóta rendelünk tőlük, és szerintem istenien főznek, mondjuk én mindig vagy norbit rendelek, vagy a másik fittet, úgyhogy ízlések és pofonok...egyébként szerintem olcsó, és tényleg benne van az árban
5/6 anonim válasza:
Javaslom, hogy próbáljátok ki a www.teletal.hu- Laci bácsiék szolgáltatását. ífínomakat főznek és az adagok is nagyok. Házhoz szállítanak térítésmentesen.
6/6 anonim válasza:
BEnne van az árban. Én pedig javaslom, hogy ne a teletál-at meg iyleneket rendeljetek, teli mindennel amit azt se tudtok micsoda. A Gasroyal-nál rávannak irva hogy miből készült, és szerintem egyáltalán nem roszz.. Sőt igazán izletes és változatos. A zsírégetőklubbal 21kg-t fogytam 2 hónap alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!