Konzerves babbal mit csináljak?
Most először vagyok kollégista, ráadásul külföldön, úgyhogy néha gondjaim vannak a félkész kajákkal.
A konzervbabot meg kell főzni? Különben finom, vagy inkább ne vegyek? Esetleg vmi tipp, hogy mit csinálhatnék belőle...
Gondoltam egy olyanra, h csirkemellet olajon megsütök, aztán ráöntök paradicsomszószt és bele a babot, az szerintetek ehető lesz?
Vagy vmi jobb tippet, ami olcsó, egészséges, és koliban is összedobható?
1 fej vöröshagyma apróra,
1 paprika apróra
zsír, vagy egy kevés olaj.
két pár virsli karikára.
A zsíron, vagy olajon a hagymát més a paprikát megpirítod üvegesre, majd a virslit bele. Ezt is kicsit átpirítod, majd egy konzerv vörösbabot, mexikói mártásban beleöntesz, majd átforralod kissé. Veszel egy gyors rizst, azt elkészíted, és azzal tálalod. Isteni finom.
Ha nincs bab mexikói mártásban, akkor egy konzerv bab, egy konzerv kukorica, és kecsöp keverékéből elkészül a mártásos bab. ekkor lehet, hogy egy kis fűszer is kell bele, mert a mártásosban van.
Mondjuk egy kis oregánó, vagy kakukkfű és pici só.
Jó étvágyat.!
Nagyon köszi a tippeket!
Azt még meg tudná valaki mondani, hogy kinyitva meddig áll el a hűtőben a konzervbab?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!