Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Konzerves babbal mit csináljak?

Konzerves babbal mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most először vagyok kollégista, ráadásul külföldön, úgyhogy néha gondjaim vannak a félkész kajákkal.

A konzervbabot meg kell főzni? Különben finom, vagy inkább ne vegyek? Esetleg vmi tipp, hogy mit csinálhatnék belőle...

Gondoltam egy olyanra, h csirkemellet olajon megsütök, aztán ráöntök paradicsomszószt és bele a babot, az szerintetek ehető lesz?

Vagy vmi jobb tippet, ami olcsó, egészséges, és koliban is összedobható?



2012. nov. 8. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
igen az is jó,de csinálhatnál chillis babot is pl.
2012. nov. 8. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 8. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Megvan fözve kinyitod és más eheted is, a leve elég sós azt érdemes róla leönteni.

Rengeteg mindenre jó, levesnek, salinak, szendvics krémnek, egytálkajának.


[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 8. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
chilis bab vagy babgulyás ,babfőzelék
2012. nov. 8. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

1 fej vöröshagyma apróra,

1 paprika apróra

zsír, vagy egy kevés olaj.

két pár virsli karikára.

A zsíron, vagy olajon a hagymát més a paprikát megpirítod üvegesre, majd a virslit bele. Ezt is kicsit átpirítod, majd egy konzerv vörösbabot, mexikói mártásban beleöntesz, majd átforralod kissé. Veszel egy gyors rizst, azt elkészíted, és azzal tálalod. Isteni finom.

Ha nincs bab mexikói mártásban, akkor egy konzerv bab, egy konzerv kukorica, és kecsöp keverékéből elkészül a mártásos bab. ekkor lehet, hogy egy kis fűszer is kell bele, mert a mártásosban van.

Mondjuk egy kis oregánó, vagy kakukkfű és pici só.

Jó étvágyat.!

2012. nov. 8. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is a chilis babot ajánlom. Hagymát felszeled, megpirítod, rá a darált hús, fűszerek, amikor a hús megfőtt, összeforralod kicsit a babbal, és kész. Mi spagettivel esszük, de rizzsel se rossz. Ja, és ahogy előttem is írták, öntsd le a vizet a babról, mielőtt felhasználod. Ha szereted, kukorica konzervet is tehetsz bele, úgy még jobb :)
2012. nov. 8. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha csilis babot akarsz enni, akkor vegyél eleve csilis bab konzervet. Azt csak kinyitod, megmelegíted, és megeszed. Finom úgy, ahogy van.
2012. nov. 9. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a tippeket!

Azt még meg tudná valaki mondani, hogy kinyitva meddig áll el a hűtőben a konzervbab?

2012. nov. 9. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
2-3 napig de a konzerből ki kell venni.
2012. nov. 11. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2012. nov. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!