Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit értesz műanyagkaja alatt?...

Mit értesz műanyagkaja alatt? Fogyasztod őket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 23:53
 1/8 anonim válasza:
100%
McDonald's, és imádom.
2009. aug. 12. 23:58
 2/8 anonim válasza:
94%

én sztem - meki, börgerking, az összes iszonyat neonszínű fagyit, zacskós kajákat, ilyesmi

ezekből én mekiben eszem, sokszor, és imádom. nincs hozzá fogható,isteni =)

2009. aug. 13. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én azt értem műanyag kaja alatt, amit meg lehetne csinálni sima egyszerű anyagokból is

pl. rántottsajt házilag <=> gyorsfagyasztott rántottsajt

megnézed a csomagolást, mindenféle színezék, meg módosított anyag, meg e, meg tartósítószer van benne, ami felesleges, vagyis otthon nem teszed bele.

de azért szoktam enni ilyeneket xD

2009. aug. 13. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
műanyag kaja? meki, börgerking', olcsó kínai ehetetlen csokik és cuccok, instant húslevesek (az a bögrés). McDonald's-ot imádom, de tudni kell mértékkel enni ott. havonta kb egyszer eszek ott, vagy még annyiszor sem.
2009. aug. 13. 01:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle zacskós levesek,kész szószok,parízerek,panírozott sajtok,fasírozottak,készételek.Minden amit otthon is meglehet csinálni,ráadásul olcsóbban.Tele vannak minden féle adalékanyaggal,színezékkel,ízfokozóval.Üdítőitalok,reggeli italok,tejtermékek legtöbbje.

Csak azt veszem meg,amit itthon nem tudom előállítani.

2009. aug. 13. 06:39
 6/8 anonim válasza:
100%
A kiskutyámnak a száraz kutyakajáját hívom így.XD
2009. aug. 13. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem, ha tudjátok hogy műkaja, akkor MIÉRT eszitek???
2009. aug. 13. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyéltalán nem biztos, hogy aki igy nevezi, az eszi is - én még soha nem ettem ilyesmiket, nem is akarok, de a sógornöm csak ilyenek vesz és a gyerekei se ismernek mást.
2009. aug. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!