Milyen ízű volt a legkülönlegesebb fagyi amit valaha ettél?
Figyelt kérdés
olyanokra gondolok amiket nem minden cukrászdában lehet megtalálni..2009. aug. 11. 23:50
31/37 anonim válasza:
Aréna Plázában, Haagen Dazs fagyi. Véletlen vettem meg, mert nem láttam az árát. Egy adag 780 Ft, és nagyjából 2 gombóc volt. Az egész családod meghívtam....... :)
Valamilyen Vaniliás+valami extra volt, de...huh... eszméletlen jó volt.
32/37 anonim válasza:
Aki a Sissi féle ibolyafagyit írta az elején, és visszanéz, kérem küldje el nekem! Szeretném meglepni vele a barátnőmet aki nagy rajongója a Császárnénak! Köszönöm!
33/37 anonim válasza:
Jah egyébként bon-bon meggy isteni a szentendrei Szamos fagyizónál a sétálóutcában! Gyerekeknek nem javaslom annyira mert a meggy elég "tömény" :D
34/37 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha írsz emailt a válaszolónak.
35/37 anonim válasza:
Ja most látom,hogy nem lehet.Akkor bocsi.
37/37 anonim válasza:
Végre találtam Pesten is bodzafagyit:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!