Mennyibe kerülnek Mcdonald'sban ezek az új dobozos kaják?
2012. nov. 2. 15:39
1/9 anonim válasza:
[link] ezt olvasd el és további jó étvágyat
2/9 anonim válasza:
utso ezt mindenki tudja, ne kötekedj már..
3/9 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam sűrűn enni a Mcdonaldsba. Már unalmas számomra. Sajtburgert szeretem. Néha jól esik. Szeretem kipróbálni ott az újdonságokat. Főleg az ilyen mártogatós snackes dolgokat. Azért is kérdeztem mennyibe kerül ez az új dobozos menü.
2012. nov. 2. 16:26
4/9 anonim válasza:
A Sharebox (remélem jól írtam le) 1990 forint.
Elég sok csirkefalatka van benne /kis bogyó,bocsi jobban nem tudom elmagyarázni/,aztán van még benne chicken mcnuggetshez hasonló husifalat,és olyan csípős felezett csirkeszárny is.3 mártogatóst lehet hozzá választani.
5/9 A kérdező kommentje:
Közönöm a választ:) Te kóstoltad már? Igaz nugetsnek meg csirkeszárnynak azért tudom milyen íze van :D
2012. nov. 2. 16:54
6/9 anonim válasza:
Nincs mit.:)
Igen,ettem már.
A "golyócskák" nagyon finomak,majonézzel.
Kicsit borsósnak éreztem majonéz nélkül,de finom.
Nekem jobban ízlik,mint pl a mcnuggets.
7/9 anonim válasza:
A Chicken McBites a kis adag (12db) 490Ft.
A nagy adag (20db) 790Ft.
Ha kérsz hozzá szószt az+100Ft.
A Shareboxban van 20db Chicken McBites, 9 Chicken McNuggets, 5 db BBQ Csirkeszárny és 3 választható szósz. 1990Ft.
A Chicken McBites ugyan az mint a Nuggetsek, csak golyó formájúak és borsosabbak kicsit.
8/9 anonim válasza:
Na,én is így szerettem volna leírni,csak nem tudtam az "elegáns" nevét.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!