Mi lesz nálatok az ebéd holnap?
ma paradicsomleves és rizseshús volt csalamádéval
holnap töltött paprika és meggyes-mákos pite
szombat húsleves krumplipürá almával töltött csirkecomb és lekváros-mazsolás-almás kalács lesz
vasárnap maradék kalács lekvárral és kakaóval reggeli
ebéd gyümölcsleves, rizibizi almával töltött csirkemell és almáspite fahéjjal, dióval megszórva
édes-sós variációk
gulyásleves, mákostészta
frankfurtileves, túrógombóc vaniliás tejföllel
virslis krumplileves, túróstészta cukorral
virslis zöldbableves, káposztástészta cukorral
lencsegulyás, rizskoch csokipudinggal
sárgaborsóleves füstölt hússal, dióstészta
sertésraguleves, derelye
halászlé, szilvásgombóc
májgombócleves, rakotttészta
betyárleves, grízes tészta lekvárral
gyümölcsleves, rizseshús
paradicsomleves, töltött csirke krumplipürével
paradicsomos húsgombóc, sajtospogácsa
zöldborsófőzelék pörkölttel, palacsinta
Ne is törődj a pontozással!
Annyira elrugaszkodtak már itt egyesek a pontozás valódi lényegétől, hogy azok már szinte semmit nem jelentenek.
Többször tapasztaltam már, hogy vannak jópáran itt, akik végigmennek a válaszokon, és csak azért pontoznak lefelé, mert ha a másik pontszámai csökkennek, ők úgy is előrébb jutnak a sorban, ha rájuk senki sem pontoz felfelé. Érted, ők a pontvadászok. (Igaz, hogy tegnap már én is kiakadtam ez miatt, de az ő lelkük sötét is, és akkor is örülnek, ha a másiknak bosszúságot tudnak okozni)
Hát ez az, hogy mi sem tudjuk, de valaki nagyon "dolgozik".
Ami válaszom tegnap még az egyik helyen közel 90 %-os volt, és külön voltak, akik meg is köszönték, hogy megírtam hogyan készítem, ma reggelre már csak pl. 32 %-os!
Azért mondom, felesleges itt, ezen a web-oldalon a pontozással foglalkozni, semmit nem ér már az egész!!!!
Erről van szó! És nemcsak a kérdezők, a "normális" olvasók is örülnek, mert ötleteket kapnak.
Egyébként most lettem kész a főzéssel:
Megcsináltam a tegnap már tervezett rántott csillagtököt, hagymás törtkrumplit csináltam hozzá, majd a maradékból lesz egy kis krumplistészta. És párolt hordós káposzta-salátát is csináltam a pari-saláta helyett, a maradékot majd holnap:
a csillagtök-maradékból (elég nagy volt, mentettem meg belőle) holnap csinálok egy kis tökpörköltet, főzök ki egy marék tésztát vagy rizst, és a párolt káposzta maradékkal együtt ezeket összerakom. Nyakonötöm azzal a tojás+tejföl+sajt keverékkel, ami ma a panírból maradt, és bedugom mint vegyes-rakottat a sütőbe.
Mostmár nyugodt vagyok, a következő napokban úgy néz ki, nem fogok éhen-halni. :))))
Ma brokkokrémleves volt és petrezselymes krumpli rántott halrudacskával.
Csináltam vacsorára stefáni vagdaltot kovászos uborkával, holnapra is maradt fasírt ezért ahhoz lencsefőzelék lesz, utána meg sütök egy piskótát megtöltöm eperlekvárral rá egy réteg vaniliáskrémes puding majd a tetejét bevonom csokival és megszórom kókuszreszelékkel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!