Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jaj, mit csináltam rosszul?...

Jaj, mit csináltam rosszul? Mindenki jól érezte magát, mindenkinek ízlett minden kivéve az anyósomat, mindent kritizált, bezzeg ő így meg úgy csinálja de azért így is meg lehet enni stb, mit csináljak, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

11felé jöttek anyósomék, akkor egy sütemények és kávé volt (diós rudak málnalekváros alapon, vaniliás, kakaós és kókuszos darálós rudak, mákos-meggyes-rumos pite, almás-fahéjas pite rajta dióbelek díszítésnek, túrós és sajtos pogácsa minden sora különféle díszítésként (tökmag, mákszemek, lenmag, köménymag, sajt, szezámmag, egy egy pici dióbél vagy nagyszemű só) nagyon mutatós és finom volt

ebéd tyúkhúsleves nagyon gazdgon

egy külön tálon főtt husok-mell, kacsacombról a nagy husok, pulykamell húsdarabok, egy másik tálon zöldségek-fehérrépa, sárgarépa, brokkoli, gomba, hagyma, karalábé,kelbimbó, kelkáposzta

2012. okt. 30. 23:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

nekem ez nem volt felhajtás és igazából ez időben se sok

a diós és darálós sütit már előző nap megsütöttem

a levest megfőztem a husokkal és a zöldségekkel együtt így azokat már csak tálalni kellett

a pogácsa szintén nem nem fárastság ott csak soronként kellett a rávalókat összeválogatni

sajttál dió meg szőlő az csak a mutatósság miatt és mivel szőlőtőkénk és diófánk is van az se volt nagy fáradtság

tojás azért volt mert van aki vega

sokan voltunk így kellett minden de finomak voltak

alkalom apósom születésnapja és Halottak napja

2012. okt. 31. 08:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Fogadjunk ha lánya csinálta volna akkor még a Tv-is kihivta volna,hogy nézzétek a kislányom milyen ügyes..

Anyósod irigy dög !!! Vajon ő ezt megtudta volna csinálni ??? ilyenkor ha igy beszologat megkell mondani ,hogy ez mi házunk és nálunk igy szokás: Ha meg ennyire o9kosa miért nem jött el neked segiteni ????

Menü tényleg tök jó ,csak nagyon sok mindent csináltál .

Persze azt nem tudom ,hogy milyen alkalomból és hogy hányan voltatok : De AKKOR IS ÜGYES VAGY::

Az én anyósom 10 év alatt egyszer nem mondta,hogy finom bármi amit eléraktam . Nem neki hanem magamnak és a férjemnek akarok megfelelni. Probálj meg igy gondolkodni mert csak magadat húzod fel az ő buta dolgain és nem ér ennyit.

Ha látja hogy sebezhtő vagy akkor egész éltedben szurkálni fog.. és kitudja,hogy adrága mama meddig fog még élni ???

2012. okt. 31. 08:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha Neked nem volt fáradság, minek a hosszú panasz...gondolom nem először láttad vendégül Őket, ha mindenki másnak ízlett, gond egy szál sem.
2012. okt. 31. 08:39
 14/15 Antimod ***** válasza:
Tipikusan van sapka-nincs sapka esete. Próbálj meg nem foglalkozni vele, megfelelni neki a jelek szerint úgysem tudsz. Ha nem törődsz vele látványosan, talán abbahagyja idővel.
2012. okt. 31. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez a probléma nem a kajáról szól, hanem az anyós-meny összeférhetetlenségről.

Amúgy gratulálok, ez kb. egy esküvői menü. :o)

2012. nov. 3. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!