Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi történt a mai világgal?

Mi történt a mai világgal?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne. Már én is teljesen becsavarodtam. Ma már minden, amit normális ételként kezeltem, az szemét kaja, ipari hulladèk vagy meghalsz tőle.

Ne igyál tejet, rákot okoz. Ne egyél semmiféle gabonát, mert rákot okoz. Csak ritkán, de akkor is teljeskiőrlésűt.

Tudom, hogy a fehér kenyér, tészta, krumpli nem"egészségesek". de....

Ahogy egyre többet olvastam itt a kérdéseket, ugy váltam egyre "betegebbé". Ma már nem merek semmit megenni anélkül, hogy nagyjából bekalkuláljam, mennyi szénhidrát és kaloria volt benne. Régen, amikor a szüleimmel éltem, hát ettem, ami volt. Kenyér(akád fehér is), palacsinta, főzelék, tészta, krumpli, rizs, akár rántott hús....Ma már nem merem megenni ezekez az ételeket, csak arra gondolok, hogy ettől rákos leszek, ilyen-olyan bajom lesz. Pedig bármit ehettem, soha nem voltam több 55-56 kg-nál....168 cm vagyok.

És a barátomnak is folyton nyavalygom, hogy ne egye ezt-azt.

Utálom, hogy ilyen vagyok.

Cukrot sem merek enni.

Tényleg nem ehetsz semmi normálisat, ha nem akarsz 40 évesen elpatkolni??

Amúgy rendszeresen sportolok: futás, bicikli, ellipszis és súlyzós edzés.

Ma már minden rákot okoz?:(

egy elkeserdett 22 éves lány

2012. okt. 20. 03:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha esetleg ezek után is aggódsz, javaslom, hogy ne a hipermarketben vásárolj. A legtöbb piacon saját termesztésű/készítésű árut vehetsz, amiben nincs semmi génkezelt szutyok többnyire. És finomabb is.
2012. okt. 20. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egyes élelmiszergyárak egészségügyi tanácsokba öltöztetik a reklámjaikat. A konkurencia pedig ellenkampányt kezd.

Ne higgy nekik! Lehet, hogy nem is az élelmiszergyártók állnak a híresztelések mögött, hanem a dilibogyó-gyártók.

Így jönnek-mennek a divatok. A fogyasztók meg zabálják az éppen ajnározott szemetet.

Mindenfajta koleszterin gyilkos. Van jó koleszterin is. A vaj nem egészséges,

a margarin az. Frászt a margarin, egyél vajat!

Ne egyél húst! Legyél vegetáriánus, a növényekből hiányzó aminosavakat, a zsírban oldódó vitaminokat pedig vedd meg méregdrágán a gyógyszertárban! Csinálj cirkuszt az iskolában, mert a menza nem képes százféle táplálkozási tilalom szerint főzni a gyerekre.

==========================================

Ha állandóan méricskéled a különböző összetevőket és kalóriákat, a stresszbe fogsz belehalni.

========================================

A cukorbeteg, erős dohányos apósom lekvárral ette a krumplis tésztát. Egy bögre tejbe 25 g vajat tett. Élt 81 évet, abból 80-at teljes testi és szellemi erőben.

> Amúgy rendszeresen sportolok: futás, bicikli, ellipszis és súlyzós edzés.

A futók kedvenc célpontjai a szatíroknak, a biciklisták meg az ámokfutó autósoknak.

2012. okt. 20. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy előttem szóló arról írt, hogy a teljes kiőrlésű kenyér is káros. Erről a következő érvelést olvastam,

***ami a _majdnem_ teljes kiőrlésű kenyeret reklámozta***:

"A gabonaszemek legkülső rétege az élő gabona védőfala a külső hatásokkal szemben. Ott dúsulnak fel a nehézfémek és a gombatoxinok. A mi cégünk feltalált egy olyan gabonacsiszolási eljárást az őrlés előtt, amely ezt a káros anyagokkal telített réteget eltávolítja.

Természetesen az eljárás költséges."

Na tessék, a zabhegyezés valósággá vált! Kilépett a piacra Kukutyinból.

2012. okt. 20. 15:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat!

Akkor megpróbálom élvezni a krumpli és tejfölös tésztát na meg a máglyarakát, nem arra gondolva, hogy mennyire emeli meg a vércukorszintem:D

Tudjátok a fogyókúrás kategóriában van olyan ember, ez a harcműves, aki szentül állítja, hogy csak magokat, húst és zöldségeket szabad ennünk, minden más mérgező a szervezetünknek^^

Hát ha már egyszer élek, akkor azt eszem, amit megkívánok^^

2012. okt. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!