Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet bajom ettol a fajta...

Lehet bajom ettol a fajta aminosavtol?

Figyelt kérdés
Ma vasaroltam egy aminosavat es azt irja rajta hogy serkenti az immunrendszert és csokkenti a szorongast. Ezek alatt pontosan mit lehet erteni? Azt is irja rajta hogy fokozza a nemi vagyat az mit jelnet pontosabban valami tesztoszteron fokozo anyag van benne? Tehat lehete ettol az anyagtol impotenciat kapni?

2012. okt. 12. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek él az ilyen ember?
2012. okt. 12. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
te nagyon sötét vagy édesapa
2012. okt. 14. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Sotet az apad cigany f@sza...
2012. okt. 14. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

olyan dolgot veszel meg, amiről fogalmad sincs, h mi az??

gondolom azt se tudod, h mi az az aminosav.

segítek: a fehérjék aminosavakból épülnek fel. ezek után már remélem h van annyi logikád, h rájöjj, egy aminosavtól NEM lehet bajod.

az írás úgy látom h megy, akkor gondolom az olvasás is. elolvasod az összetételt, és ha ott fel van tüntetve tesztó növelő, akkor tartalmaz. egyébként egy aminosavkészítmény nem fog tartalmazni tesztónövelőszert.

a legegyszerűbb ha megmondod mit vettél, és segítek neked, ha már a képességeid ennyire korlátoltak édesapa!

2012. okt. 14. 21:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mi az aminosav es mire valo csupan ezen a ponton akadtam el hogy a tesztot ez noveli vagy sem de azutan utanaolvastam hogy azert lehet a vágy magasabb mert kitagulnak a vererek es jobban aramlik a ver is...
2012. okt. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!