Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pesten a Trattoria Pomo D'Oro...

Pesten a Trattoria Pomo D'Oro Éttermet ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Nem pesti vagyok a férjemet vinném el ide szülinapjára, mert imádja az olasz konyhát. Ugye ez Gianni Annoni étterme? Érdemes ide előre foglalni, vagy ha csak úgy odamegyünk lesz asztal szerintetek?
2012. okt. 11. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem foglaljatok előre. érdemes ide vinned Pest egyik legnépszerűbb értelme. méltán.
2012. okt. 11. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

nem értelme, hanem étterme*

óh, anyám, ez meg mi volt! :-)

2012. okt. 11. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Már voltunk, jó étterem. Szerintem is foglaljatok.
2012. okt. 11. 14:57
 4/5 anonim válasza:

Szia! Igen, ez Gianni étterme...mi minden évben itt ünnepeljük az évfordulónkat a férjemmel. Nagyon jó hely, de elég húzós árakkal dolgoznak :-(

Mindenképpen foglalj előre asztalt, mert szinte minden hétvégén teltházas.

Boldog születésnapot a férjednek!

2012. okt. 11. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm igen láttam a honlapon az árakat, de a férjem csak egyszer 30 éves:)) És persze volt olyan szerencsés hogy halottak napján született úgyhogy akkor mindig mást csinálunk nem hétvégén megyünk, de akkor is foglalok azért asztalt.
2012. okt. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!