Pesten a Trattoria Pomo D'Oro Éttermet ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Nem pesti vagyok a férjemet vinném el ide szülinapjára, mert imádja az olasz konyhát. Ugye ez Gianni Annoni étterme? Érdemes ide előre foglalni, vagy ha csak úgy odamegyünk lesz asztal szerintetek?2012. okt. 11. 14:46
1/5 anonim válasza:
szerintem foglaljatok előre. érdemes ide vinned Pest egyik legnépszerűbb értelme. méltán.
2/5 anonim válasza:
nem értelme, hanem étterme*
óh, anyám, ez meg mi volt! :-)
3/5 anonim válasza:
Már voltunk, jó étterem. Szerintem is foglaljatok.
4/5 anonim válasza:
Szia! Igen, ez Gianni étterme...mi minden évben itt ünnepeljük az évfordulónkat a férjemmel. Nagyon jó hely, de elég húzós árakkal dolgoznak :-(
Mindenképpen foglalj előre asztalt, mert szinte minden hétvégén teltházas.
Boldog születésnapot a férjednek!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm igen láttam a honlapon az árakat, de a férjem csak egyszer 30 éves:)) És persze volt olyan szerencsés hogy halottak napján született úgyhogy akkor mindig mást csinálunk nem hétvégén megyünk, de akkor is foglalok azért asztalt.
2012. okt. 11. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!