A mcdonald's a menőbb vagy a burger king?
En a Burger K-be egyszer egy csirkeburgert ettem, es a hus szörnyü volt! A hasabburgonya viszont jobb volt, mint a Mekis. Narancsle 100%-os a Mekiben, Burger Kinges cukrosviz. Összessegeben a Meki!
De pont emiatt en azota nem is jartam ott, ha mar nagy ritkan gyorskaja, akkor Mekizünk.
Meglep, hogy masoknak a Burger K jobban tetszik, erdekelne, Ti mit esztek ott?
Burger Kingben egyszer ettem valamilyen egyszerűbb hamburgert, a hagyma majdnem több volt benne mint a hús, azóta sem megyek a közelébe sem. Utálom a hagymát, legalább feltüntették volna hogy ez hagymaburger.
Mekiben legalább ehető a sajtburger. Oda sem járok gyakran, talán havonta kétszer.
Én meg hazamegyek, 5 perc alatt megsütök egy jó marhasteaket isteni közepesre, sütök hozzá egy kis kakukkfüves krumplit és egy kis vörösborral olyat eszek, mint sok előkelő étteremben sem...
Ti meg egyétek csak a szemetet 10szeres áron...
Bocsanat a kerdesert, de a whopper nem felig nyers hus, ha steak a neve?
(En vagyok az egyik korabbi, aki meg csak egyszer voltam a Burger K-be, es a Mekibe is ritkan. Hozzateszem, csak a gyerekek miatt.:))
A Whoppernek, Whopper a neve, nem steak.
Nem félig nyers. Nagyon finom hamburgerhús van benne ami át van rendesen sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!